Days Gone-FLT

Days Gone, yıkıcı bir küresel salgından iki yıl sonra vahşi bir doğada geçen bir açık dünya aksiyon macera oyunudur.Ölümle çevrili bir ülkede yaşamak için bir sebep bulmaya çalışan bir ödül avcısı olan eski kanun kaçağı motorcu Deacon St. Değerli eşyalar ve silahlar yapmak için terk edilmiş yerleşim yerlerinde teçhizat toplayın ya da adil ticaret ... ya da daha şiddetli yollarla geçimini sağlamaya çalışan diğer hayatta kalanlarla şansınızı deneyin.


ANA ÖZELLİKLER:

  • Çarpıcı bir ortam: Ormanlar ve çayırlardan karlı ovalara ve çöl lav tarlalarına kadar Pasifik Kuzeybatı hem güzel hem de ölümcül. Milyonlarca yıllık volkanik faaliyetin yaraladığı çeÅŸitli daÄŸları, maÄŸaraları, madenleri ve küçük kırsal kasabaları keÅŸfedin.
  • Acımasız karşılaÅŸmalar: Karada dolaÅŸan acımasız çeteler ve Freaker orduları ile hayatta kalmak için çeÅŸitli özelleÅŸtirilebilir tuzaklar, silahlar ve yükseltilebilir becerilerden tam olarak yararlanmanız gerekecek. GeniÅŸ bir arazide paha biçilmez bir araç olan Drifter bisikletinizi unutmayın.
  • Sürekli deÄŸiÅŸen bir ortam: Deacon'un güvenilir motosikletinin eyerine atlayın ve hava koÅŸullarından, dramatik bir gündüz / gece döngüsünden ve çevrelerine ve içindeki insanlara uyum saÄŸlayan geliÅŸen Freakers'tan dramatik bir ÅŸekilde etkilenen dinamik bir dünyayı keÅŸfedin.
  • Zorlayıcı bir hikaye: Deacon St. John derin, kiÅŸisel bir kayıp yaÅŸadıktan sonra umut aradığı için güçlü bir çaresizlik, ihanet ve piÅŸmanlık hikayesinde kendinizi kaybedin. Günlük hayatta kalma mücadelesiyle karşı karşıya olduÄŸumuzda bizi insan yapan nedir?

İÇERİR:

  • Yeni Game Plus
  • Hayatta kalma modu
  • Mücadele modu
  • Bisiklet Kaplamaları

Bilgisayar özellikleri arasında ultra geniş monitör desteği, kilitsiz kare hızları ve geliştirilmiş grafikler (artırılmış ayrıntı düzeyi, görüş alanı, yeşillik çekme mesafeleri) bulunur.


Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: Bend Studio
Yayıncı: PlayStation Mobile, Inc.

Sürüm Adı: Days_Gone-FLT
Boyut : 51,3 GB
Bağlantılar: STEAM |




2 Part



Kod:
https://turb.cc/uoa2sb74ymiz/flt-days_gone.part1.rar.html
https://turb.cc/cq0ybjftf5be/flt-days_gone.part2.rar.html


https://nitro.download/view/83CAA85098B634E/flt-days_gone.part1.rar
https://nitro.download/view/95AB7B79282CD8B/flt-days_gone.part2.rar


https://dropapk.to/hvx9ey760768/flt-days_gone.part1.rar
https://dropapk.to/h9yfanemu5h6/flt-days_gone.part2.rar