Dakar Desert Rally v1.9.0-RUNE

Dakar Desert Rally, şimdiye kadar geliştirilmiş en büyük ve en destansı arazi ralli yarış macerasıdır. Dakar Çöl Rallisi, motosikletler, arabalar, kamyonlar, dörtlüler ve SSV'ler dahil olmak üzere dünyanın en iyi üreticilerinden çok çeşitli lisanslı araçların yer aldığı, Amaury Sport Organisation'ın gezegendeki en büyük ralli yarışının gerçek hızını ve heyecanını yakalıyor. Oyun, zorlu arazi simülasyonu tutkunları ve sıradan yarış tutkunları için benzersiz zorluklar sunuyor. Çılgın çevrimiçi çok oyunculu yarışlarda yarışın veya tek oyunculu çevrimdışı olarak uçsuz bucaksız vahşi doğada gezinin.


Deluxe Edition
Dakar Desert Rally Deluxe Edition, temel oyunu ve Dakar Desert Rally – Season Pass'i içerir. Dakar Desert Rally – Season Pass, 2 ilk günün anında kilidini açan araç içerir - DAF Truck Turbo-Twin ve Peugeot 405 Turbo 16 ile aynı anda yeni araçlar, yeni bir harita ve 2 yeni Ralli Etkinliği içeren 5 gelecek DLC paketi indirimli oran.
Otantik Dakar Rallisi Deneyimi
Çok oyunculu ve tek oyunculu modlarda resmi lisanslı araçlar, takımlar ve pilotlarla resmi 2020, 2021 ve 2022 Dakar Rallisi yarışlarından 30'dan fazla tam ralli yarışı etabı. Sizi parkurlarla ve yollarla sınırlamayan uçsuz bucaksız bir açık dünyada. Oyun ayrıca en üst düzey sürüş deneyimi için çok çeşitli direksiyonları destekler.
Mevsimler ve Dinamik Hava Durumu
Dört mevsimi ve tam bir gece-gündüz döngüsünü içerir. Şiddetli kum fırtınaları, kavurucu çöl güneşi, şiddetli yağmur ve kar veya derin çamur ile karşı karşıya kalın, kazanmak için elementlerin ve rekabetinizin üstesinden gelmeniz gerekecek.
Tek Oyunculu ve Çevrimiçi Çok Oyunculu
Rally Raid kariyerinizi tek oyunculu olarak geliştirin veya arkadaşlarınızla çevrimiçi çok oyunculu etkinliklerde yarışın.


Tür: Yarış
GeliÅŸtirici: Sabre Porto Ltd.
Yayıncı: Sabre Interactive

Sürüm Adı: Dakar.Desert.Rally.v1.9.0-RUNE
Boyut: 57.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



 





Kod:
https://turb.pw/f1w4jcozvmrx/rune-dakar.desert.rally.v1.9.0.iso.html
https://nitroflare.com/view/C37DF8B9F2EDDAF/rune-dakar.desert.rally.v1.9.0.iso
https://drop.download/bnvfl26zgvbl
https://drop.download/fqlhocumbece