Crash Drive 3-CODEX

Araba bodur oyun alanına hazır mısınız? Bu çapraz platform çok oyunculu, serbest dolaşım oyununda gülünç eğlenceyi yaşayın! Devasa bir açık dünyada canavar kamyonları, tankları ve daha şaşırtıcı araçları sürün. Seviye atla, etkinlikler oyna, para kazan, yeni arabaların kilidini aç ve sırları keşfet…. Crash Drive geri döndü!


Devasa bir plaj topunu yok edin, hırsızları polis olarak yakalayın veya kralın tacını çalın, bunlar bu oyunun sunduğu 10 eğlenceli oyun etkinliğinden sadece birkaçı. Bu rastgele rekabetçi etkinliklere katılın, en fazla parayı kazanmak için rakiplerinizi yenin ve harika yeni arabalar veya özelleştirmeler satın alın.
Nitro güçlendirmeleri kullanarak arabanın nitro kapasitesini artırırsınız, en yüksek hızda sürerek en yüksek hızını artırırsınız… sürüklenmeyi yakaladınız mı? Bir arabanın tüm istatistiklerini 'maksimize etmek' oyuncu seviyenizi yükselterek yeni arabalar veya özelleştirmeler satın almanıza olanak tanır. 50'den fazla araç toplayın ve arabanızı korkak antenler, güçlendirmeler ve üzerinde oyun adınızın yazılı olduğu benzersiz plakalarla özelleştirin. Prestij kazanmak ve gerçek Crash Drive 3 patronunun kim olduğunu göstermek için maksimum oyuncu seviyesine ulaşın! Katı altın araba kimse?
Ay'a ve geriye! Serbestçe dolaşın ve sınırsız ve çeşitli açık dünyayı istediğiniz zaman keşfedin. Aya bir roket uçurun, ormandaki kralın kalesine saldırın, vahşi batı kanyonlarında salona gidin ya da kutup karında buzda sürüklenme eğlencesini yaşayın. Buz gibi soğuk bitti mi? Tropiklere rahatlatıcı bir feribot yolculuğuna ne dersiniz? Her alan benzersizdir ve gizli alanlar, koleksiyonlar ve özel paskalya yumurtaları ile doludur… Bu dünyayı keşfetmeyi hiç bitireceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Puan kazanmak ve savaş arenalarına hükmetmek için gökyüzü arenasından rakipleri havaya uçurun veya çarpın. Her biri benzersiz bir oyun stiline sahip yeni tanklar satın almak için kazanın. Heyecan verici tank savaşları modunda çok eğleneceksiniz!
Arkadaşlarınızın hangi platformda oynadığı önemli değil, çapraz platform çok oyunculu desteği sayesinde her zaman birlikte oynayabilirsiniz. Veya çevrimdışı olarak biraz bodurluk yapmak istiyorsanız, istediğiniz zaman sorunsuz bir şekilde tamamen tek oyunculu bir deneyime geçin!


Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Yarış
GeliÅŸtirici: M2H
Yayımcı: M2H

Sürüm Adı: Crash.Drive.3-CODEX
Boyut: 2,6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/0F4ED665F3D9967/codex-crash.drive.3.iso
https://drop.download/d9q4x66jymy3/codex-crash.drive.3.iso
https://turb.cc/d1ydgv193gum/codex-crash.drive.3.iso.html
https://rg.to/file/33e3360f84851c77320ac3d58e6f3033/codex-crash.drive.3.iso.html