Conan Exiles Isle of Siptah-CODEX

Isle of Siptah, keşfedilecek devasa yeni bir ada, katledilecek devasa ve aşağılık yeni yaratıklar, yeni bina setleri ve bir dizi yeni özellik içeren açık dünya hayatta kalma oyunu Conan Exiles'ın devasa bir genişlemesidir. Yeni yeraltı zindanlarında yaşlı ırklarla savaşın. Saf kaos fırtınasından doğan şeytani canavarları yenin. Anakaradan çağrılan güçlü köleleri yakalamak için dalgalanmaya hükmedin.Adaya gemi enkazında ve yalnız varırsınız. Sırtınızdaki kırıntılardan başka hiçbir şey olmadan, hayatta kalmak için ihtiyacınız olan araçları yaparsınız. İlk başta basit bir kamp ve bazı ham taş aletler, zamanla sertleştirilmiş çelikten veya obsidiyenden yapılmış bir kale ve acımasız büyük kılıçlar.
Gözleriniz, manzaranın üzerinde karanlık bir kulenin belirdiği adanın merkezine doğru çekiliyor. Etrafında dönen şiddetli fırtına güç topluyor gibi görünüyor ve içinde tarif edilemez dehşetler kol geziyor. Ancak kaynaklar kıt olduğundan ve hayatta kalma mücadelesi vahşi ve acımasız olduğundan, en tehlikeli düşmanınız adadaki diğer hayatta kalanlar olabilir.
Muazzam Siptah Adası'nda yeni ve yeni bir deneyime başlayın. Gemi enkazları, yoğun ve uzun Redwood ormanları, antik Acheronian harabeleri ile noktalı geniş vadiler, yeniden yerleşmiş bir Stygian kolonisi, korsanlarla dolu uğursuz kamplar ve adanın merkezindeki Siptah Kulesi ile dolu güneşe batmış plajları keşfedin.
Uzak bir geçmişten yaşlı ırkların kalıntılarını tutan uzun zamandır unutulmuş mahzenleri ortaya çıkarın. Gizli salonları keşfedin, eski bulmacaları çözün ve içindeki şeytanları ve iblisleri öldürün. Değerli hazineleri yağmalayın ve yaşlı ırkların gücünü kullanın.


Adanın merkezindeki karanlık kulenin etrafında büyük bir fırtına dönüyor. Uğursuz bir sihirle güçlendirilmiş, dış boşluktan korkunç canavarlar çıkarır ve içeri girmeye cesaret eden herkese saldırır. Yepyeni bir kaynak ve benzersiz ödüller kazanmak için bu korkuları alt edin.
Nyarlathotep'in yaşlı tanrısı tarafından bahşedilen güçlü yasak büyü dalgaları Siptah Kulesi'nden fışkırır. İnsanlar ve yaratıklar arkalarında gizemli bir şekilde dış dünyadan ışınlanmış olarak ortaya çıkarlar. Diğer oyuncular ordularını kurarken onları yakalamak için hızlı hareket edin veya toz içinde kalın.
Savaşa hücum edin ve düşmanlarınızı vahşi gergedan bineğinin tepesinden öldürün. İki yeni bina seti kullanarak küçük bir ev veya büyük bir şehir inşa edin: su dolu gemi enkazları veya antik ve görkemli fırtına camı. Yeni zırh setleri, aletler ve silahlar gibi güçlü öğeleri bulun ve donatın.


Tür: Aksiyon, Macera, Devasa Çok Oyunculu, RYO, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Funcom
Yayımcı: Funcom

Sürüm Adı: Conan.Exiles.Isle.of.Siptah-CODEX
Boyut: 82 GB
Bağlantılar: STEAM |

3 Part


Kod:
https://turb.cc/l5lbkpb5bw25/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part1.rar.html
https://turb.cc/kbaxg58quaos/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part2.rar.html
https://turb.cc/3395bngmvopc/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part3.rar.html


https://nitro.download/view/487740C10DFCED3/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part1.rar
https://nitro.download/view/14FF3486545CC9C/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part2.rar
https://nitro.download/view/0ABC1AF643E246B/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part3.rar


https://rg.to/file/93375be0796ed5753697f92f6a0dace5/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part1.rar.html
https://rg.to/file/386e61c58b5c8e0fdb196a6267a1c5f6/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part2.rar.html
https://rg.to/file/0cdfe8911f2bb60f8bffefcf3a86929e/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part3.rar.html


https://dropapk.to/k6bcqgy1s6u5/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part1.rar
https://dropapk.to/64e11lgqpfsa/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part2.rar
https://dropapk.to/99oqkmt3ma96/codex-conan.exiles.isle.of.siptah.part3.rar