Conan Exiles Complete Edition-CODEX
Conan Exiles, artık Conan the Barbarian'ın topraklarında geçen, binek ve atlı dövüş içeren çevrimiçi çok oyunculu bir hayatta kalma oyunudur. Geniş, açık dünya sanal alanına girin ve kendi evinizi veya hatta ortak bir şehri inşa ederken arkadaşlarınızla ve yabancılarla birlikte oynayın. Dondurucu soğuk havalarda hayatta kalın, ganimetlerle dolu zindanları keşfedin, aşağılık bir köylüden güçlü bir barbara kadar karakterinizi geliştirin ve destansı kuşatma savaşlarında düşmanlarınıza hükmetmek için savaşın.
Conan Exiles, tam tek oyunculu, eşli veya kalıcı çevrimiçi çok oyunculu modda oynanabilir.
Conan, sizi ceset ağacından keserek hayatınızı kurtardıktan sonra, hayatta kalmayı çabucak öğrenmelisiniz. Havayı aşındıran kum fırtınaları, kendinizi yoğun sıcaklıklardan koruyun ve yiyecek ve kaynaklar için hayvanları avlayın. Güneydeki yanan çölden kuzeydeki karla kaplı dağlara kadar geniş ve kusursuz bir dünyayı keşfedin.


Sürgün Toprakları geri almak ve hükmetmek için savaşırken klanınızın mirasını oluşturun. Küçük bir evden tüm şehirlere kadar her şeyi parça parça oluşturmak için güçlü bina sistemini kullanın. Kılıçlar, yaylar, kuşatma silahları kullanarak savaş yapın ve hatta destansı savaşlarda düşmanlarınızın evlerini ezmek için tanrıların dev avatarlarının kontrolünü elinize alın.
GENİŞ, AÇIK DÜNYAYI KEŞFEDİN

Muazzam ve kusursuz bir açık dünyada yolculuk edin. Güney çölünün inişli çıkışlı kum tepelerinden, gizemli doğu bataklığından ve donmuş kuzeyin karla kaplı dağlarından. Her yere tırmanın ve tam keşif özgürlüğünü yaşayın.
BÄ°R EV VE KRALLIK Ä°NÅžA ET

Aletler ve silahlar yapmak için kaynakları toplayın, ardından güçlü bir inşa sistemi kullanarak küçük bir evden tüm şehirlere kadar her şeyi parça parça inşa edin. Tuzaklar, asansörler ve savunmalar yerleştirin, ardından kreasyonlarınızı mobilyalar, üretim istasyonları ve daha fazlasıyla süsleyin.
VAHŞİ BİR ÜLKEDE HAYATTA KAL

Sıcak kalmak için iyi giyinin veya bir kamp ateşi yakın ve sıcakta kendinizi serinletmeyi unutmayın. Hayatta kalmak için avla, pişir, ye ve iç. Ovma kum fırtınalarına karşı bir barınak inşa edin. Karanlık harabeleri keşfederken dikkatli olun, aksi takdirde kötü büyüler sizi bozabilir.
SÃœRÃœLMÄ°Åž ÃœLKELERE HÃœKÃœM VERÄ°N

Gerekirse diğer oyunculardan alarak Sürgün Topraklarından kendi parçanızı ayırın! Kuşatma silahları inşa edin ve düşmanınızın şehrinin duvarlarını yıkmak için patlayıcılar kullanın. Tuzaklar kurun, köleler toplayın ve düşmanlarınızın sizinkini işgal etmesini önlemek için savunmalar oluşturun.
AÅžIRI, KANLI MÃœCADELE

Aksiyon odaklı, kombo tabanlı bir dövüş sistemi kullanarak vahşi canavarlarla ve diğer oyuncularla savaşın. Kaçın, engelleyin ve Sürgün Topraklarındaki en büyük savaşçı olmak için gerçek savaş sanatında ustalaşmayı öğrenin. Yay, hançer, kılıç, balta ve daha fazlasını kullanarak öldürün.
YÃœKSELEN BÄ°R TANRI OLUN

Kendinizi şehvet ve ölüm tanrıçası Derketo gibi dört tanrıdan biriyle aydınlatın. Kurbanlarınızı tanrınızın sunağına getirin, sonra toplayın ve devasa, yükselen avatarlarının kontrolünü elinize alın. Avatarınızın ayakları altında düşmanları ve tüm binaları ezin.
ÜSSÜNÜZÜ İSTİLACI CANAVARLARDAN KORUYUN

Sonunda Exiled Lands'teki canavarların ve diğer NPC sakinlerinin dikkatini çekecek ve bir Arınma olayına neden olacaksınız. Evinizi nereye inşa ettiğinize bağlı olarak, farklı türde canavarlar saldıracak ve onu yok etmeye çalışacak. Savunmanızı iyi planlayın!
TALEPLERİNİZİ YAPMAK İÇİN KÖLELERİ KÖLELEŞTİRİN

Sürgün Toprakları'nın suçlularını köleleştirin ve amacınıza katılmalarını ve bölgenizi savunmalarını sağlayın. İradelerini kırmak için onları yorucu Acı Çarkı'na sokun, sonra onları okçulara, dövüşçülere, zanaatkarlara, eğlencelere ve daha fazlasına dönüştürün.
ESKÄ° MEDENÄ°YETLERÄ°N harabelerini KEÅžFEDÄ°N

Kuzeydeki Kara Kale'den güney nehri boyunca Dregs'e kadar, eski uygarlıkların kalıntılarını keşfedin ve hazinelerine erişmek için gizemlerini çözün. Keşfederken, irfanı ortaya çıkarırken ve NPC'lerle tanışırken Sürgün Topraklarının tarihini ortaya çıkarın.
BÄ°RLÄ°KTE VEYA TEK OYNAYIN

Yerel olarak tek başınıza oynayın veya herkese açık sunucularda kalıcı çok oyunculu modda hayatta kalmak ve hakimiyet için savaşın. Ayrıca kendi sunucunuzu barındırabilir ve diğerlerini, kurallar ve ayarlar üzerinde tam kontrole sahip olduğunuz bir dünyada size katılmaya davet edebilirsiniz. Sadece bir avuç arkadaşınla oynamak ister misin? İşbirliği modunu deneyin!
DENEYÄ°MÄ°NÄ°ZÄ° KONTROL EDÄ°N

Yerel olarak veya bir sunucuda tek başınıza oynarken, bir dizi oyun içi araca erişiminiz olan yönetici sizsiniz. İlerleme hızınızı değiştirin, canavarlar yaratın, kendinizi görünmez yapın, avatarları devre dışı bırakın ve çok daha fazlasını yapın. Kendi sunucunuzun zindan efendisi olun.
MODLARLA OYNA

Oyun deneyiminizi kişiselleştirmek için Conan Exiles modlarını doğrudan Steam atölyesinden indirin. Ayrıca özel Conan Exiles Unreal Editor'ı indirebilir ve kendinizinkini oluşturmaya başlayabilirsiniz. Şu anda 450'den fazla modu keşfedebilirsiniz!


Tür: Aksiyon, Macera, Devasa Çok Oyunculu, RYO, Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Funcom
Yayımcı: Funcom

Yayın Adı: Conan.Exiles.Complete.Edition-CODEX
Boyut: 79 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:

https://turb.cc/wmkxycldajau/cdx-conan.exiles.complete.edition.part1.rar.html
https://turb.cc/q3hvti0o3all/cdx-conan.exiles.complete.edition.part2.rar.html
https://turb.cc/cmf8kek2j6aq/cdx-conan.exiles.complete.edition.part3.rar.html


https://nitro.download/view/1469C2B61B7D0BD/cdx-conan.exiles.complete.edition.part1.rar
https://nitro.download/view/0F6DF1CEDE43C6F/cdx-conan.exiles.complete.edition.part2.rar
https://nitro.download/view/4867155392AACA1/cdx-conan.exiles.complete.edition.part3.rar


https://rg.to/file/269550c68c88eb7c1a20523e819e2305/cdx-conan.exiles.complete.edition.part1.rar.html
https://rg.to/file/3ab2fea52792ece0483dd6ff2b4af384/cdx-conan.exiles.complete.edition.part2.rar.html
https://rg.to/file/5e47e21733b6dc81e7ef6dace2903413/cdx-conan.exiles.complete.edition.part3.rar.html


https://drop.download/3w9dde5lkwg2/cdx-conan.exiles.complete.edition.part1.rar
https://drop.download/w3iy3g60vwz7/cdx-conan.exiles.complete.edition.part2.rar
https://drop.download/h02bthxnf4h3/cdx-conan.exiles.complete.edition.part3.rar