Cities Skylines Airports-CODEX

Gökyüzü, limittir.
Gelişmekte olan bir havaalanından küresel bir ulaşım merkezine kadar bu genişleme, havalimanınızı çok çeşitli yeni varlıklarla yeniden tasarlamanıza olanak tanır. Bu genişleme, terminallerden özel havayollarına kadar çok çeşitli yeni varlıklarla birlikte gelir ve sistemler turizm, endüstri ve toplu taşıma gibi mevcut özelliklerle bağlantı kurar.
Büyük resim: Planlamaya başlayın! Bilet fiyatları, kapılar ve salon ağları - en üst seviyeye ulaşmak için yönetim becerilerinizi test edin.


Küçük detay: Tasarlayın! Modüler binalardan kendi havayolunuza kadar - kendi tarzınızı getirmek için yakından özelleştirin
Şehriniz havaalanında başlar.
Özellikler: Sizin Şehriniz, Sizin Havalimanınız Birden fazla terminal, uçak tipi ve bina ile havalimanınızı şehrinize uyacak şekilde kurabilirsiniz.Tamamen Bağlantılı Havalimanınız sizi dünyaya bağlarken, bu genişleme turizm, sanayi ve toplu taşıma.Büyük Resim YönetimiBilet fiyatlarını, kapıları ve salon ağlarını yönetin. Siz genişledikçe ve yolcular arttıkça, yönetim becerileriniz test edilir. Havaalanını saat gibi çalıştırabilir misin? Ayağa Kalk Kapat Detay çalışması için en iyi fırçanı getir. Bilet fiyatlarından logo tasarımına kadar şehrinizin özel havayolunu kurun. Seviye atlayın! Yeni bölgenizin büyümesine ve bulutlara dokunmasına izin verin. En yüksek seviyeye ulaşabilir misin?


Tür: Simülasyon, Strateji
GeliÅŸtirici: Colossal Order Ltd.
Yayımcı: Paradox Interactive

Sürüm Adı: Cities.Skylines.Airports-CODEX
Boyut: 7.3 GB
Bağlantılar: STEAM |


Kod:
https://nitro.download/view/5E42635A70E32BF/codex-cities.skylines.airports.iso
https://drop.download/yflmbz59whei/codex-cities.skylines.airports.iso
https://turb.cc/zslievx4bnde/codex-cities.skylines.airports.iso.html