BloodRayne Betrayal Fresh Bites-Razor1911

Orijinal geliştirici WayForward, 2011 klasik 2D hack'n slash platform oyununu yüksek çözünürlüklü görseller, modern özellikler ve orijinal BloodRayne oyuncuları Laura Bailey (Rayne) ve Troy Baker (Kagan) tarafından gerçekleştirilen yepyeni seslendirme ile geliştirdi. Bloodrayne Betrayal: Fresh Bites, BloodRayne serisinin en iyi kısımlarını on beş zorlu aşamadan geçen kanlı, hareketli, aksiyon dolu bir 2D hack 'n slash macerasına dönüştürüyor.
Brimstone Derneği, Rayne'i, bir grup askeri kendi babası Kagan'dan başkasına karşı savaşmak üzere dev bir yeraltı kalesine götürmek için son bir görev için çağırdı. Askerler Kagan'ın doğaüstü tehditlerine karşı etkisiz kaldıklarında, korkunç düşmanlar, ölümcül tuzaklar, zorlu platform bölümleri ve korkunç patronlar arasında koşmak, zıplamak, kesmek ve yolunu beslemek Rayne'e kalmıştır. Bu Rayne'in son işi - evi “temizleyecek” mi yoksa kendini altı fit altında mı bulacak?


Özellikleri:

  • Yepyeni A-List seslendirme: Orijinal BloodRayne oyuncuları Laura Bailey ve Troy Baker, orijinal yazılı diyaloğa yeni bir hayat getiren diğer yetenekli seslendirme sanatçılarının yanı sıra Rayne ve Kagan rollerini yeniden canlandırıyorlar.
  • Daha yüksek çözünürlüklü karakter hareketli grafikleri ve HD ekranlar (4K'ya kadar) desteği, Fresh Bites'ın kesin Bloodrayne Betrayal deneyimi olmasına yardımcı olur.
  • Yeni zorluk seçenekleri: Eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyim için ayarlanmış yeni dengelenmiş bir zorlukla oynayın ya da çivi gibi zorlu bir meydan okuma arıyorsanız, dişlerinizi cezalandırıcı orijinal zorluk moduna geçirin.



Tür: Aksiyon
Geliştirici: WayForward
Yayımcı: Ziggurat

Yayın Adı: BloodRayne_Betrayal_Fresh_Bites-Razor1911
Boyut: 1.1 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/14A45244A3C5658/rzr-bloodrayne.iso
https://drop.download/w84jc8funyl8/rzr-bloodrayne.iso
https://turb.cc/mvpp9cayti43/rzr-bloodrayne.iso.html
https://rg.to/file/22382676963547ce6978b291b990a0e5/rzr-bloodrayne.iso.html