Blood Bond Into the Shroud Enhanced Edition-CODEX

Blood Bond: Into the Shroud Enhanced Edition , eski tarz RPG'lerin nostaljisini yeni grafikler ve hikayeyle geri getiriyor. El ele tutuşmadan ve izlemeniz gereken birkaç katı yol olmadan, Jordenheim'daki keşifleriniz ve yaptığınız keşifler için ödüllendirileceksiniz. Blood Bond: Into the Shroud Enhanced Edition, İskandinav mitlerinden ve efsanelerinden büyük ölçüde esinlenmiştir. Blood Bond: Into the Shroud Enhanced Edition daha fazla silah, beceri, zanaat, görev ve dövüş karşılaşması getiriyor. Üç farklı zorluk seviyesi ekleyerek, oyununuz üzerinde daha fazla kontrole sahipsiniz.
Genç bir Viking cadısı ve eski iki kahramanın kızı Astrid rolünü oynayın. Bir zamanlar köy tarafından övülen Astrid'in ailesi şimdi bilinmeyen ve babanın olmaması nedeniyle dışlanmış olarak yaşıyor. Astrid, annesini kayıp bulduktan sonra yolculuğuna çıkar. Geçmişinin ardındaki gerçeği keşfetmesi ve içindeki Viking gücünü keşfetmesi gerekecek. OYUN Yetenekleri : Tanrılara kutsamalarını almaları için dua edin. Size bahşedilenler tamamen onlara kalmış. Görevlerden çeşitli şekillerde yetenekler kazanın, tanrılardan gelen nimetler veya keşif yoluyla onları keşfedin.


Savaş : Düşmanlardan kaçınmak için savaşacak mısınız yoksa gizli bir rota mı seçeceksiniz. Düşmanlara saldırmak için bir mızrak, yay veya büyü arasından seçim yapın.
Keşif ve Keşif : Doğrudan çevrenizi keşfetmeye dalın. İlaç için bitki toplamaktan veya gizemli bir ortamı keşfetmekten yaptığınız her şey için XP kazanacaksınız.
Durum Efektleri : Yolculuğunuza yardımcı olması için buff'lar, debuff'lar veya durumlar oluşturun. Bir durumda faydalı olabileceğinden ve diğerinde zararlı olabileceğinden, bir statü etkisini itibarsızlaştırmayın.
Crafting : Yolculuğunuzda başarılı olmanızı sağlamak için akıllı eşyalar toplayın ve üretin . Yolculuğunuzda tüm yetenekleri, özellikleri ve yetenekleri elde edemeyebileceğiniz için zanaatçılık yolculuğunuzun önemli bir parçasıdır.
Sizi Jordenheim dünyasına ve Guilon Astrid destanına hoş geldiniz. Destanınız ne olacak?


Tür: Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, RYO
GeliÅŸtirici: WRKS Games
Yayımcı: WRKS Games

Yayın Adı: Blood.Bond.Into.the.Shroud.Enhanced.Edition-CODEX
Boyut: 6.6 GB
Bağlantılar: STEAM |





Kod:

https://nitro.download/view/8BD795B23080CBD/codex-blood.bond.into.the.shroud.enhanced.edition.iso
https://drop.download/rkgrcwp4xfdl/codex-blood.bond.into.the.shroud.enhanced.edition.iso
https://turb.cc/mjqxgchfahck/codex-blood.bond.into.the.shroud.enhanced.edition.iso.html