Beyond Mankind The Awakening-FLT

GÄ°RÄ°Åž
Beyond Mankind: The Awakening, kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir Aksiyon RPG'sidir. Oyun, olgun ve derin bir anlatı, zengin keşif, gergin dövüş ve sürükleyici RPG mekaniği sunuyor.

HÄ°KAYE
2121 yılında, Dünya nükleer bir kışın son aşamalarındadır. Yıkık şehirlerin ve yıkımın donmuş manzarasına yeni bir tür hakimdir. Soğukta ve radyasyonda hızla gelişen yeni megafauna, dünyayı daha da tehlikeli hale getirdi.

Uygarlığın kalıntıları varoluşsal bir ikilemle karşı karşıyadır: İnsanlığa dair umudunu korumak ve Dünya'yı yeniden kazanmak için belirsiz bir savaşa girmek mi, yoksa basitçe başarısız bir türün yavaş yavaş yok oluşunu kabul etmek mi? Vizyonerler ortaya çıkıyor, ancak onları takip etmenin zafere mi yoksa yıkıma mı yol açacağı net değil. Tür bir yol ayrımında ve tüm seçeneklerin sonuçları korkunç görünüyor.
Bu amansız, donmuş ve şiddet dolu dünyaya uyanırsınız, Tekno Rahim'den yeni doğarsınız ve başarı için tasarlanmış, bir yüzyıl öncesinden anılarla uyanırsınız. Yıkıntılar arasında kayıp hazineler arayan ya da hiç gelmeyecek bir savaş için yorulmadan eğitim veren yüzlerce kişiden sadece biri olabilirsiniz, ancak kaderin her şeyi değiştirecek bir sürprizi var.
OYUNA GENEL BAKIÅž
Karakterinizi yaratıyorsunuz ve şu anda dünya dışında sürgünde olan insan uygarlığına yardım etme görevine başlıyorsunuz. Dünya'yı kurtarmak için bir savaşın öncüsü olan elit bir askeri birlik olan HOPE'un bir parçası olacaksınız. Bir zamanlar Santa Catalina adasındaki Avalon kasabasının kalıntılarının altında başlayacaksınız. Oradan hem karakterinizi hem de yeteneğinizi test edecek destansı bir yolculuğa çıkacaksınız.

Oynarken, şaşırtıcı çözümlerle beklenmedik zorluklarla karşılaşacaksınız. Oyun içindeki sosyal etkileşim derindir ve diğer karakterlerle kişilik temelli akrabalık, sadakat ve hatta romantizm geliştireceksiniz.


ÖNEMLİ ÖZELLİKLER
İlgi çekici ve karanlık anlatı – Beyond Mankind , kararlarınızla şekillenen ana hikaye ve ikincil görevler aracılığıyla kıyamet sonrası bir dünyayı keşfedeceğiniz benzersiz bir deneyim sunuyor.

Zengin ve dinamik bir dünya – Uzayda sürgüne gönderilen insan uygarlığının, nükleer savaşın harap ettiği bir Dünya'yı keşfederken neslinin tükenmesini önlemesine yardım edin.
Eşsiz karakter üretimi – DNA ve kültür seçimine dayalı bir karakter yaratın, ardından yeteneklerinizi geliştirmek için deneyim biriktirin.
Karmaşık sosyal etkileşimler – Diğer karakterlerle kişilik temelli akrabalık, sadakat ve romantizmi deneyimleyin.
Gerçek ikilemler – Bariz olanı bırakın, her zaman tamamen olumlu bir çözümü olmayan sorunlarla yüzleşin.
Zorlu hayatta kalma mekanikleri – Yiyecekleri keşfedin, toplayın veya avlayın, aletler yapın, yemek pişirmek ve ısınmak için ateşler açın ve bir barınak inşa edin. Her şeyden önce, psikolojik durumunuzu izleyin.
3D envanter yönetimi – Kaynaklarınızı kampınızda seçin. Depolama alanı sınırlıdır, bu nedenle iyi bir seçim yaşam ve ölüm arasındaki farkı yaratabilir.
Meydan okumaya hazır mısın?
Tür: Aksiyon, Macera, RYO
GeliÅŸtirici: Brytenwalda
Yayımcı: Brytenwalda

Sürüm Adı: Beyond_Mankind_The_Awakening-FLT
Boyut: 9.7 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/70C2901FF9F3415/flt-beyond_mankind_the_awakening.iso
https://drop.download/c2soqofn133l/flt-beyond_mankind_the_awakening.iso
https://turb.cc/iupn2y0n8fxf/flt-beyond_mankind_the_awakening.iso.html
https://rg.to/file/239a8f188e9c69ed7e373249ed1f39cb/flt-beyond_mankind_the_awakening.iso.html