Asterix and Obelix XXL Romastered v1.0.34.0-PLAZA

Yıl MÖ 50 Galya tamamen Romalılar tarafından işgal edilmiştir. Pekala, tamamen değil… Yılmayan Galyalılardan oluşan küçük bir köy hala işgalcilere karşı direniyor. Totorum, Aquarium, Laudanum ve Compendium gibi müstahkem kamplarda garnizon kuran Romalı lejyonerler için hayat hiç de kolay değil.
Köylülerin günlük işlerini yaptıkları küçük Armorika köyünde barış hüküm sürüyor. İki kahramanımız Asterix ve Obelix, yaban domuzu, demirci ve balıkçı kavgasını avlar ve köy muhtarı kalkanının üstünde köy meydanında dolaşır.
Güzel bir av gününden sonra Asterix ve Obelix, Romalılar tarafından yağmalanan alevler içinde köylerini bulmak için geri dönerler! Sadık Dogmatix'leri eşliğinde köylülerini kurtarmak için yola çıktılar. Köylüleri imparator Sezar'ın pençelerinden kurtarmak için yolculukları onları Normandiya, Yunanistan Helvetia, Mısır ve nihayet Roma'ya götürecektir.
Bu tamamen romastered versiyonda en sevdiğiniz Galyalıların ilk XXL macerasını yeniden keşfedin!
Asterix ve Obelix arasında geçiş yapın ve Impedimenta, Panacea, Getafix ve diğer köylüleri serbest bırakmak için Yunanistan veya Mısır gibi dünyanın çeşitli bölgelerinde seyahat edin.


Yolunuza çıkacak tüm Romalılar, korsanlar ve Vikinglerle savaşın! Sihirli iksir ile hiçbir şey seni durduramaz.
Yaban domuzu kiraz, 4 YENÄ° OYUN MODU mevcut:
– Retro Mod: MÖ 50'ye nostaljik olanlar için dilediğiniz zaman orijinal grafiklere dönün!

- Kurs modu: belirlenen süre içinde etrafa dağılmış tüm paraları toplayın. Zıpla, dön, koş… ve zaman zaman bazı paralar yaramaz bir şekilde gizlendiğinden Retro moda geçin.
– Geri sayım modu: bitiş çizgisine mümkün olduğunca çabuk ulaşın! Druidler en iyi iksirlerin yavaş demlendiğini söylerler. Ancak burada zaman düşmanınız, o yüzden oyalanma! Dikkatli olun, bir dizi engel önünüzde duracaktır.
– Aşırı mod: Maksimum zorluk için daha çok sayıda ve daha sert Romalılar! Sadece en büyük Galyalı savaşçıların layık olduğu bu modun mücadelesine hazır mısınız?


Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: OSome Studio
Yayımcı: Microids

Sürüm Adı: Asterix.and.Obelix.XXL.Romastered.v1.0.34.0-PLAZA
Boyut: 1.9 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/74139B645AD5009/plaza-asterix.and.obelix.xxl.romastered.v1.0.34.0.iso
https://drop.download/onr5s2ctvmps/plaza-asterix.and.obelix.xxl.romastered.v1.0.34.0.iso
https://turb.cc/c2x0kvua31md/plaza-asterix.and.obelix.xxl.romastered.v1.0.34.0.iso.html
https://rg.to/file/8fdf3738e935b1498e931ed4219da6e2/plaza-asterix.and.obelix.xxl.romastered.v1.0.34.0.iso.html