Alan Wake Remastered-CODEX

En çok satan yazar Alan Wake'in karısı tatilde kaybolduğunda, araştırması, yazdığını bile hatırlamadığı bir gerilim romanından sayfalar buluyor. Küçük Bright Falls kasabasını takip eden Karanlık Varlık, Wake'i gizemi çözmek ve aşkını kurtarmak için verdiği mücadelede aklın eşiğine getiriyor.


Pekala, söylentiler doğru. Remedy Entertainment, Alan Wake Remastered'ı resmen açıkladı ve 2010 aksiyon-macera oyununun tam bir remaster'ı olacak. Başlık, Fortnite stüdyosu Epic Games tarafından yayınlanacak ve – beklediğiniz gibi – göründüğünde PC'ye özel bir Epic Games Store olacak, ancak hem mevcut hem de önceki nesil konsollara da gidecek. fazla.
Alan Wake Remastered, temel oyun ve iki genişleme paketi The Signal ve The Writer dahil olmak üzere on yıllık oyundan tüm içeriği içerir. Oyunun yaratıcı yönetmeni Sam Lake'in bazı yorumlarının yanı sıra, yeniden piyasaya sürüldüğünde parlak yeni işlenmiş 4K görseller bulacaksınız. Henüz belirlenmiş bir çıkış tarihi yok, ancak bu sonbaharda bir ara düşecek - bu yüzden zaten Eylül olduğu için önümüzdeki birkaç ay içinde geleceğini görmeliyiz.
Bir TV dizisi tarzında sunulan Alan Wake, Remedy'nin ticari markası olan hikaye anlatımı ve kalp atışlarını hızlandıran aksiyon sekanslarına sahiptir. Oyuncular gizemin daha da derinlerine daldıkça, ezici olasılıklar, komplolar ve uçurumlarla karşı karşıya kalacaklar. Bright Falls'a yayılan karanlığın bir adım önünde kalabilmeleri ancak Fight With Light savaş mekaniğinde ustalaşarak mümkün olabilir.
Bir aksiyon oyununun gövdesi ve bir psikolojik gerilimin zihniyle, Alan Wake'in yoğun atmosferi, derin ve çok katmanlı hikayesi ve son derece gergin dövüş sekansları, oyunculara eğlenceli ve orijinal bir oyun deneyimi sunuyor.
PC için geliştirilmiş

  • Alan Wake Özel Bölümleri “The Signal” ve “The Writer” içerir
  • Alan Wake'in Pacific Northwest'ini Xbox360 sürümünden daha yüksek çözünürlüklerde ve daha yüksek kalitede deneyimleyin.
  • Tamamen yapılandırılabilir fare ve klavye desteği veya PC'nize bağlı Steam veya Microsoft gamepad ile oynamayı tercih ediyorsanız, bunu da yapabilirsiniz!
  • Çok sayıda özelleştirilebilir grafik ayarı ve 4:3, 16:9 ve 16:10 en boy oranları için destek!
  • Dört çekirdekli CPU'lardan yararlanan çok iş parçacıklı motor.
  • Görüş alanı ayarının yanı sıra "HUD'yi gizle" gibi hayranlarımızın aradığı ek özellikler.
  • AMD Eyefinity 3D 3 ekran modu ile çalışır.



Tür: Aksiyon, Macera
Geliştirici: Remedy Entertainment
Yayımcı: Remedy Entertainment

Yayın Adı: Alan.Wake.Remastered-CODEX
Boyut: 27.7 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/6485E85FB8AC8F7/codex-alan.wake.remastered.iso
https://drop.download/4fv6e1t5sc7w/codex-alan.wake.remastered.iso
https://turb.cc/0y5kv6o4ai01/codex-alan.wake.remastered.iso.html
https://rg.to/file/dbd7c54345e646ad4f53a2de7910f4f4/codex-alan.wake.remastered.iso.html