Autodesk Maya v2022.3 (x64) + Fix

Autodesk, oyun sanatçıları için Maya'nın kısaltılmış sürümünün en son sürümü olan Maya LT 2018'i yayınladı. Güncelleme, topolojik simetri ve vektör yer değiştirme haritası damgalama desteği dahil olmak üzere yeni şekillendirme özellikleri ekler ve UV Düzenleyici, Grafik Düzenleyici ve Zaman Düzenleyici'deki son güncellemeleri yineler.


Autodesk Maya LT hakkında. Autodesk Maya LT, profesyonel bağımsız oyun yapımcıları için oluşturulmuş uygun maliyetli bir 3D animasyon ve modelleme yazılımıdır. Maya LT'deki özellikler, deneyimli 3B sanatçılar için 3B yaratıcı sürecin her adımını daha hızlı ve yeni kullanıcılar için daha kolay öğrenilmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Bir 3B aracı kullanmak ve 3B sanatı oyun içinde göründüğü gibi gösteren bir ortamda çalışmak, bağımsız oyun yapımcılarının daha verimli çalışmasına yardımcı olur ve sanatsal içeriğin daha iyi yeniden kullanılmasına olanak tanır. Kanıtlanmış bir dizi 3D yaratıcı araçla sanatçılar, oyun tasarımlarının tüm yaratıcı potansiyelini gerçekleştirme yetkisine sahiptir.
Autodesk hakkında. Autodesk, insanların daha iyi bir dünya hayal etmesine, tasarlamasına ve yaratmasına yardımcı olur. Tasarım profesyonellerinden, mühendislerden ve mimarlardan dijital sanatçılara, öğrencilere ve hobi sahiplerine kadar herkes, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak ve önemli zorlukları çözmek için Autodesk yazılımını kullanır.
Maya LT 2018'deki yenilikler:

  • Åžekillendirme: simetrik heykel ve vektör yer deÄŸiÅŸtirme haritaları için destek
  • Modelleme: yeni Circularize komutu ve iÅŸ akışı iyileÅŸtirmeleri
  • UV düzenleme: yeniden tasarlanan UV Düzenleyicide daha fazla yineleme
  • Grafik Düzenleyici: özel renkler ayarlamak için iÅŸ akışı iyileÅŸtirmeleri ve yeni seçenekler
  • DiÄŸer animasyon özellikleri: Zaman Editöründe daha fazla güncelleme
  • Donanım: donanım kontrolleri için yeni Görünürlük modu, daha hızlı donanım deÄŸerlendirmesi
  • Aydınlatma ve gölgeleme: iyileÅŸtirilmiÅŸ spot ışıklar, görünüm alanında ÅŸeffaflıkla eÅŸlenmiÅŸ gölgeler
  • DiÄŸer deÄŸiÅŸiklikler: daha fazla kullanıcı arayüzü özelleÅŸtirmesi, Düğüm Düzenleyicisi ve Komut Dosyası Düzenleyicisi'nde iÅŸ akışı ince ayarları

Sürüm Adları : Autodesk Maya v2022.3 (x64) + Düzeltme
Boyutu : 2.99 GB
Bağlantılar: ANA SAYFA



Kod:
https://nitro.download/view/273966BE4CA5A0C/AutodeskMaya.rar
https://drop.download/g110l5v6jq3j/AutodeskMaya.rar
https://turb.cc/23r4zxuaogp3/AutodeskMaya.rar.html
https://rg.to/file/b9b42fc08646ece37f4553debb482897/AutodeskMaya.rar.html