Autodesk AutoCAD 2015 SP2 (x86/x64)

AutoCAD; 2B ve 3B CAD programları ve tasarım, taslak çizim, modelleme, mimari çizim ve mühendislik yazılımı alanında sektör lideridir.


AutoCAD ile yapabilecekleriniz:

  • Büyüleyici 2B ve 3B tasarımlar oluşturun
  • Zamandan kazandıran geliştirmelerle tasarım iş akışınızı hızlandırın
  • Çeşitli uygulamalardan modelleri aktarın ve toplayın
  • Mobil aygıtınızı kullanarak, tasarımlarınızla bağlantıda kalın


Autodesk, AutoCAD’in yeni sürümünü meraklılarıyla buluşturdu. AutoCAD 2015 çok daha zengin bir kullanıcı deneyimi sunmasının yanı sıra yeni ara yüzüyle de dikkat çekiyor.

AutoCAD® 2015 yazılımının güçlü ve yeni özellikleri ile tasarım devrimini tecrübe edin. AutoCAD şimdi de yenilenmiş bir modern arayüz ile Yeni Sekme sayfası, Menü galerileri ve Komut önizlemesi gibi zaman kazandıran üretkenlik araçları içermektedir.

Özellikler:

Dokümantasyon
· Geliştirilmiş Arayüz
Yeni arayüz tasarım sürecinin geliştirilmesine yardımcı olan bir güncellenmiş görünüm ve hisse sahiptir.
Koyu renk arayüz estetik olarak güzel görünmenin yanı sıra ince çizgileri, düğmeleri ve metinleri görülmesi daha kolay duruma getirerek göz yorgunluğunu azaltır.
· Menü Galerileri
Çizim içeriğine görsel olarak doğrudan menüden erişerek zaman ve tıklatma işlemlerinden tasarruf edin.
Menü galerisi sezgisel, görsel ve hızlı bir iş akışı sunar. Örneğin, tasarımınıza bir blok eklemek istediğinizi varsayın. Menü galerisini kullanarak blok eklemek için menünün üzerine gelin. Blok galerisi tüm blokların küçük resimlerini görüntüler. Seçiminizi bir iletişim kutusu kullanmak zorunda kalmadan hemen ekleyebilirsiniz.
· Yeni Sekme Sayfası
Yeni ve mevcut çizimleri hızlıca açın ve geniş bir tasarım öğesi aralığına erişin.
Yeni Sekme sayfası, tasarımınıza hemen başlamanıza yardımcı olur. Yeni Sekme sayfasını şablonları, tasarım beslemesi güncellemelerini veya Autodesk 360 bulut uygulamasında bulunan tasarım verilerini açmak için kullanın.
· Komut Önizleme
Uygulamadan önce, sıklıkla kullanılan komutların sonuçlarını önizleyin.
Komut önizleme; Offset, Fillet ve Trim gibi komutların gerçekleştireceği potansiyel değişiklikleri değerlendirmenize olanak tanıyarak kullandığınız Geri Al komutlarının sayısını azaltmanıza yardımcı olur.

Tasarım
· Çevrimiçi haritalar (geliştirilmiş)
Önceden canlı haritalar olarak bilinen çevrimiçi haritalara doğrudan kanvas içinden erişin. Artık çevrimiçi haritaları statik görüntüler olarak da yakalayabilir ve bastırabilirsiniz.
Tasarımınıza entegre olan haritalar artık çiziminizin son halinin parçası olabilir. Artık kağıt üzerinde çizim yapabilir veya coğrafi konumlandırma haritasını içeren PDF'ler oluşturabilirsiniz.

Bağlanabilirlik
· Tasarım besleme (geliştirilmiş)
Geliştirmeler, tasarım beslemeyi İnternet veya bulut bağlantısının yanı sıra intranet üzerinde de kullanabilme özelliğini içerir.
Tasarım ve konuşmalar aynı yerde gerçekleşir. Ancak çiziminizin son halini göndereceğiniz zaman konuşmaların da çizimle birlikte gidip gitmeyeceğine karar verebilirsiniz. eTransmit ve Dosya Kaydetme iş akışlarındaki yerleşik araçlarla isterseniz yorumları ayırabilirsiniz.

Özelleştirme
· Windows 8 desteği
AutoCAD 2015, Windows 8'i ve Windows 7'yi destekler.
AutoCAD 2015, hem Windows 7'yi hem de Windows 8'i desteklediğinden, bu işletim sistemlerinden hangisini kullanıyor olursanız olun fark etmez, uyumluluğu sağlayabilirsiniz.

Mac için öne çıkan özellikler
· Retina ekran desteği
Retina ekranınızda göz alıcı yüksek çözünürlüklü grafik deneyimi yaşayın.
Mac için AutoCAD 2014, yüksek tanım deneyimini tamamen destekler. Kullanıcı arayüzü, araç çubukları, araç simgeleri ve kanvas içi satır görüntüleme özelliklerinde yüksek tanımlı grafiklere bakın.
. Çizim senkronizasyonu
Masaüstünüzdeki Mac için CAD dosyalarına erişin ve bunları buluttaki dosyalarla senkronize edin.
Mac için AutoCAD ile Autodesk 360(İngilizce) web ve mobil uygulamasını kullanarak çizimlerinizin en güncel sürümlerine eriştiğinizden emin olun. Çevrimiçi Seçenekler ayar iletişim kutusunu kullanarak senkronizasyon deneyiminizi özelleştirin.
· Paket Çizimi
Dosyaları, saklama ve dağıtma amacıyla sıkıştırılmış bir klasörde toplamak üzere Mac için AutoCAD'i kullanın.
Paket Çizimi, AutoCAD'in Windows sürümündeki eTransmit'e benzer olarak ilgili dosyaları kolay paylaşım için sıkıştırılmış bir klasörde hızlı bir şekilde toplamanıza olanak tanır. Mac için AutoCAD aynı zamanda, PDF'lerin çıktısını önceki sürümlerdekilerden daha küçük dosya boyutlarında alır.
· Kullanılabilirlikle ilgili geliştirmeler
Yeni bir çevrimiçi yardım ana sayfası, yeniden düzenlenmiş hoş geldiniz ekranı ve Yazdır iletişim kutusu önizleme düğmesi sayesinde daha hızlı ve daha sezgisel bir şekilde çalışın.
Dokümantasyon, kurulum ve dağıtım konusunda ilgili yardımı bulmak için F1 tuşuna basın. Paylaşabileceğiniz makaleleri keşfetmek ve gelecekte kullanım için yer imlerine eklemek için arama özelliğini kullanın.






Kod:
http://u1161774.letitbit.net/download/88887.8b1cef52baf20dbbc15eb0b4e7ca/Autodesk.AutoCAD.2015.SP2.x86x64-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://turbobit.net/we3subkpmc1x/Autodesk.AutoCAD.2015.SP2.x86x64-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://u23728.shareflare.net/download/80143.8b1cef52baf20dbbc15eb0b4e7ca/Autodesk.AutoCAD.2015.SP2.x86x64-www.derinport.in.devrimow.rar.html
http://netload.in/dateit7UPotO7Xb/Autodesk.AutoCAD.2015.SP2.x86x64-www.derinport.in.devrimow.rar.htm
http://uploaded.net/file/5owpv2ay/Autodesk.AutoCAD.2015.SP2.x86x64-www.derinport.in.devrimow.rar