Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk - The Shonku Diaries: A Unicorn Adventure 2017 Türkçe Dublaj WEBRip Teklink İndir

İngiltere’deki 9 yaşındaki Mo ve 12 yaşındaki Melody’nin hazine avcısı ve kaşif babaları Willard, iki minik kardeşe ipuçları bırakarak ortadan kaybolmuştur. Çocuklar, ipuçlarını çözmek için babalarının yakın arkadaşı Hint bilim adamı ve mucit, Profesör Shonku’nun yardımına başvururlar. Yanlarına robot yardımcıları Robo’yu da alarak önce Himalayalar’ın derinliklerinden, sonra da Nepal’in buzullarından geçen macera dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Fakat babalarının kayıp uygarlıklar ve eski tapınaklardan ortaya çıkardığı hazinelerin peşinde olan, eski düşmanları Franzotti ve adamları onları takip etmeye başlar. Profesör’ün çılgın icatları sayesinde Mo ve Melody, gökyüzünde görünmeyen bir duvarın arkasında, sadece birkaç kişinin görebildiği Sihirli Ada isimli gizli bir dünyaya ulaşır. Dinozorlar, ejderhalar, unicorn’lar gibi mistik canlılara ve rengarenk ağaçlara, çiçeklere ev sahipliği yapan bu büyülü yerde babalarını bulabilecekler mi? Franzotti’nin buradaki hayvanları ve güzellikleri yağmalamasını engelleyebilecekler mi?





Kod:


http://nitroflare.com/view/96CDEBF26F509F3/MacrGunluklri.2017.TR.WEBRip.XviD-derinport.in.avi
https://turbo.to/0z2n2fz39zpt/MacrGunluklri.2017.TR.WEBRip.XviD-derinport.in.avi.html
https://rg.to/file/4f26b63298d3a77c7abcf639d44d9578/MacrGunluklri.2017.TR.WEBRip.XviD-derinport.in.avi.html
https://openload.co/f/XuNboIEcGjU/MacrGunluklri.2017.TR.WEBRip.XviD-derinport.in.avi.mp4