Ahmet Kaya - Ülkemde Son Turnem | 2010 | VCD | XviD | Tek Link




Ahmet Kaya’nın 1998 yılında Türkiye’de yaptığı konserler dizisi (turne) DVD/VCD formatıyla yayımlandı.
Bundan tam 10 yıl önce Paris’te hayatını kaybeden sanatçı Ahmet Kaya, yokluğunun 10. yıldönümünde ve 53. yaş gününde yepyeni bir çalışmayla anılıyor.
Bu çalışmanın yapımcılığını sanatçının kızı Melis Kaya ve eşi Gülten Kaya üstlendi.
Gam (GültenAhmetMelis) Productıon tarafından yayımlanan bu çalışmadaki kurgu ve montaj, aylar süren bir çalışma ile yine kızı Melis Kaya ve eşi Gülten Kaya tarafından gerçekleştirildi.
1998 yılında ağırlıkla Ege ve Akdeniz kentlerinde gerçekleşen turnede yapılmış konser çekimlerinin yer aldığı DVD/CVD çalışmasında on sekiz şarkı, sanatçının Türkiye’de ve Avrupa’da yaptığı konuşmalardan özel bölümler, özel hayatından ilk kez yayımlanan fotoğraflar, discografisi ve sürpriz trackler yer almaktadır.











Kod:
http://www.redbunker.net/lzzqrjqcbul7/Ahmet.Kaya.Ulkemde.Son.Turnem-www.derinport.in.devrimow.rar.html http://turbobit.net/hvtwiuz2kdtl/Ahmet.Kaya.Ulkemde.Son.Turnem-www.derinport.in.devrimow.rar.html http://uptr.net/621/Ahmet.Kaya.Ulkemde.Son.Turnem-www.derinport.in.devrimow.rar https://www.uploadable.ch/file/kjHgxMxsdA4c/Ahmet.Kaya.Ulkemde.Son.Turnem-www.derinport.in.devrimow.rar http://uploaded.net/file/mels9zhv/Ahmet.Kaya.Ulkemde.Son.Turnem-www.derinport.in.devrimow.rar