Kara Yılan İnliyor - Black Snake Moan | 2006 | Türkçe Dublaj | DvDRip | XviD | Tek link indir izle

Adı: Kara Yılan İnliyor - Black Snake Moan
IMDb Puanı: 7.0/10
Yönetmen: Craig Brewer
Yazarlar: Craig Brewer,
Ülke: ABD,
Tür: Dram,
Süre: 116
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake, S. Epatha Merkerson, John Cothran,

IMDb: Black Snake Moan (2006) - IMDb


Özet: Lazarus'un (Samuel L. Jackson) blues çaldığı; "Bojo's Juke Joint" adlı şarkıyı epeyce yaşlanmış bir Tom Waits gırtlağıyla söylediği günler geride kalmıştır. Hayatının kadınını bulduğuna inanarak evlenmiş; blues şarkıları söylemeyi bırakmıştır. Karısı tarafından aldatılıp evliliği paramparça olunca, sadece hayallerini kaybetmez; ihanetin getirdiği aşağılanmada ruhunun da kaybolduğunu hisseder. Aradığı huzuru yeniden eski dostu gitarında ve blues şarkılarında bulmaya çalışır. Ta ki karşısına Rae (Christina Ricci) çıkıncaya kadar?
Bilincini kaybedinceye kadar dövülen Rae, asfaltın kenarına yarı çıplak halde bırakılmıştır. Lazarus onu bulduğunda Rae ölmek üzeredir. Tanrı korkusuyla dopdolu olan orta yaşlı adamın, tekrar sağlığına kavuşturmaya çalıştığı bu genç kadının aslında kendi hayatını mahvetmiş bir sokak fahişesi olduğunu anlaması uzun sürmez. Üstelik anksiyete / endişe kaynaklı ruhsal rahatsızlığı vardır.
Çocukluğunda tecavüze uğrayan ve annesi tarafından terk edilen Rae, telefon defterindeki her erkek tarafından kullanılmış bir kadındır. Daha iyi bir yaşama kaçmak için son umutlarını Ronnie'ye (Justin Timberlake) bağlamıştır. Ancak Ronnie'nin askere gitmesi üzerine son umudu da söner. Uyuşturucu bağımlısı olan Rae'nin hayata tutunabilmek için bildiği tek yol, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için önüne çıkan her erkeğin her istediğini vermektir. Ta ki karşısına Lazarus çıkıncaya kadar?
Lazarus, Rae'yi şeytani duygulardan arındırmaya karar vermiştir. Uygulayacağı yöntemle kendinde var olan çözümlenmemiş erkeksi intikam duygularını da dışavurmuş olacaktır. Genç kadını radyatöre zincirledikten sonra sıradışı metodlarını uygulamaya başlar. Rahip R.L. (John Cothran) bu duruma karşı çıkıp müdahale ederse de Lazarus ile Rae zor olanı başaracaklardır. Rae'nin kendine sakladığı duygularını açığa çıkartmayı başaran Lazarus, kendi yüreğinin zincirlerini de çözecek ve aradığı aşkı Angela'da (S. Epatha Merkerson) bulacaktır. Rae'yi kurtararak kendisini özgürleştirmiştir.




Fragman:







Kod:
https://www.bigfile.to/file/Uvx5eK485My5/Kara.Yilan.inliyor.2006.Dvdrip.TrDub-www.derinport.in.devrimow.avi
http://turbobit.net/st82qvba0ojr/Kara.Yilan.inliyor.2006.Dvdrip.TrDub-www.derinport.in.devrimow.avi.html
http://www.redbunker.net/gaugnimfxjy2/Kara.Yilan.inliyor.2006.Dvdrip.TrDub-www.derinport.in.devrimow.avi.html
http://uploaded.net/file/wp12xvc2/Kara.Yilan.inliyor.2006.Dvdrip.TrDub-www.derinport.in.devrimow.avi
http://nitroflare.com/view/325A66DE7B3E205/Kara.Yilan.inliyor.2006.Dvdrip.TrDub-www.derinport.in.devrimow.avi