Yıldız Savaşları - Star Wars | 1-2-3-4-5-6 | BoxSet | Türkçe Dil Seçenekli | 720p DUAL | Alternatifli Teklink indir izle

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999)

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) - IMDb

Tür : Bilim Kurgu / Uzay
Gösterim Tarihi :1 Ekim 1999
Yönetmen : George Lucas
Senaryo : George Lucas
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : John Williams
Yapım : 1999, ABD , 136 dk.

Oyuncular :

Ray Park (Darth Maul) , Liam Neeson (Qui-Gon Jinn) , Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) , Natalie Portman (Kraliçe Amidala) , Jake Lloyd (Anakin Skywalker) , Pernilla August (Shmi Skywalker) , Frank Oz (Yoda'nın sesi) , Ian McDiarmid (Senatör Palpatine) , Oliver Ford Davies (Vali Sio Bibble) , Ahmed Best (Jar Jar Binks'in sesi) , Anthony Daniels (C-3PO) , Kenny Baker (R2-D2) , Terence Stamp (Konsey Üyesi Valorum) , Brian Blessed (Boss Nass) , Andrew Secombe (Watto) , Ray Park (Darth Maul)

Konu :

Genç Luke Skywalker'ın içindeki gücü keşfedip galaksinin zalim imparatoruna başkaldırmasına henüz on yıllar vardır. Hatta Luke henüz doğmamıştır. Barış içindeki galakside Cumhuriyet hüküm sürmektedir.

Barışçıl bir gezegen olan Naboo, iyi yürekli genç Kraliçe Amidala tarafından yönetilmektedir. Gizli Sith Lordu ve onun şampiyonu Darth Maul'un maşası olan Ticaret Federasyonu, barışı sarsacak girişimler ve adil olmayan müzakere taktikleriyle Amidala'yı köşeye sıkıştırmaktadır. Jedi şövalyesi Qui-Gon Jinn ve çömezi Obi-Wan Kenobi durumu incelemek için Naboo'ya gönderilirler.

Jedi'lar giderek derinleşen komployu keşfederken 9 yaşındaki Anakin'le tanışırlar. Küçük çocuğun mekaniğe karşı müthiş bir yeteneği ve şeytani bir zekası vardır. Jar Jar Binks isimli geveze ve kurbağamsı mahluğun da dostluğunu edinerek büyüyen uyumsuz grup, bir yandan Federasyonun robot ordularına karşı Amida'lanın yardımına koşarken, öte yandan da Darth Maul'la yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Galakside bir şeyler, geri dönmemek üzere değişmeye başlamıştır...

Bizleri orijinal Yıldız Savaşları üçlemesinin kökenlerine götürmek için on yıllarca bekleyen George Lucas, efsaneye iyi bir başlangıç yapıyor ve o zamana dek görülmemiş görkemde bilim kurgu dünyaları yaratıyor. Yine de serinin hayranları, orijinal üçlemedeki epik havanın daha hafif ve mizahi bir tonla değiştirilmiş olmasından pek hoşnut değiller.

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002) - IMDb

Tür : Fantastik / Macera / Bilim Kurgu / Uzay
Gösterim Tarihi :16 Mayıs 2002
Yönetmen : George Lucas
Senaryo : Jonathan Hales , George Lucas
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : John Williams
Yapım : 2002, ABD , 143 dk.

Oyuncular :

Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) , Natalie Portman (PadmΩ Amidala) , Hayden Christensen (Anakin Skywalker) , Ian McDiarmid (Yüce Şansölye Palpatine / Darth Sidious) , Pernilla August (Shmi Skywalker) , Ahmed Best (Jar Jar Binks/Achk Med-Beq (ses)) , Anthony Daniels (C-3PO/Teğmen Faytonni) , Samuel L. Jackson (Mace Windu) , Frank Oz (Yoda (ses))

Konu :

Açgözlü Ticaret Federasyonunun Naboo'ya karşı giriştiği işgalin yenilgiyle sonuçlanmasının üzerinden 10 sene geçmiştir. İlk filmde 9 yaşında karşılaştığımız Anakin Skywalker artık 19 yaşındadır ve Obi Wan'ın gözetimi altında Jedi Eğitimini sürdürmektedir.

Naboo Kraliçesi Padme Amidala ise, görevini halefi Jamillia'ya devretmiş ve bir senatör olarak Naboo'yu Galaktik Senatoda temsil etmeye başlamıştır.

Bu sırada Galaksi yine büyük bir savaşın eşiğine gelmiştir. Jedi düzenini kendi isteğiyle terkeden eski Jedi Ustası Count Dooku, gizlice Darth Sidious'la çalışmaya başlayarak Ayrılıkçılar grubunun başına geçmiştir ve galakside huzursuzluk yaratmaktadır. Yüce Başkan Palpatine, kötü gidişe dur demek için bir klon ordusu hazırlama önerisini getirir ve Senatoda oylamaya sunar. Oylamaya katılmak üzere Coruscant'a gelen Senatör Amidala, bir suikast girişiminden kılpayı kurtulur. Bunun üzerine Palpatine, Obi Wan ve Anakin Skywalker'ı Amidala'yı korumakla görevlendirir.

Bu arada Anakin ve Amidala arasındaki ilişki gittikçe gelişmektedir. Naboo'da Amidala'nın ailesinin yanında geçirdikleri bir kaç gün içinde birbirlerine aşık olduklarını farkederler..

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005)

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) - IMDb

Tür : Aksiyon / Fantastik / Bilim Kurgu / Uzay
Gösterim Tarihi :19 Mayıs 2005
Yönetmen : George Lucas
Senaryo : Jonathan Hales , George Lucas
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall
Müzik : John Williams
Yapım : 2005, ABD , 140 dk.

Oyuncular :

Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi) , Natalie Portman (PadmΩ Amidala) , Hayden Christensen (Anakin Skywalker/Darth Vader) , Ian McDiarmid (Palpatine/Darth Sidious) , Samuel L. Jackson (Mace Windu) , Frank Oz (Yoda) , Silas Carson (Ki-Adi Mundi/Nute Gunray) , Ahmed Best (Jar Jar Binks) , Christopher Lee (Count Dooku/Darth Tyranus) , James Earl Jones (Darth Vader (sesi)) , Jimmy Smits (Senatör Bail Organa) , Daniel Logan (Boba Fett) , Peter Mayhew (Chewbacca) , Anthony Daniels (C-3PO) , Kenny Baker (R2-D2) , Joel Edgerton (Owen Lars)

Konu :

Klon Savaşlarında son perde oynanırken Ayrılıkçı droid orduların komutanı Grievious, donanmasıyla başkenti basar ve Palpatine'i rehin alarak kaçmak ister. Yolda Jedi ustası Obi-Wan Kenobi ve çömezi Anakin Skywalker, peşlerine düşerler.
Jedi'lar uzayan savaştan bitkin, savaşı bahane ederek demokrasiyi askıya almış şansölyenin planlarından endişelidir. Jedi ustalarından gereken şefkati görmediğini düşünen Anakin ise kırgındır. Gizlice evlendiği ve artık hamile olan karısı Amidala'yla ilgili tedirgin edici rüyalar görmektedir. Anakin'i anlıyor görünen tek kişi Palpatine'dir. Onun yolu ise, epey karanlık bir yoldur...
Eski dostları ve geleceğin ipuçlarını barındıran gerçek bir Yıldız Savaşları bölümü.
Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut

Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)


IMDb - Star Wars: Episode IV - A New Hope (1977)

Tür : Aksiyon / Fantastik / Bilim Kurgu / Uzay
Gösterim Tarihi :1980 Mart , Türkiye
Yönetmen : George Lucas
Senaryo : Jonathan Hales , George Lucas
Yapım : 1977 , ABD
Süre : 121 Dakika

Oyuncular :

Harrison Ford, Mark Hamill , Carrie Fisher , Peter Cushing , Alec Guinness

Konu :

"Efsaneyi Daha Önce Hiç Yaşamadığınız Gibi Yaşayın. Hem de dijital olarak yenilenmiş orijinal sinema versiyonuyla" Uzun bir zaman once çok uzak bir galakside...

Jedi Şövalyeleri yok edilmiştir ve İmparatorluk demir bir yumrukla tüm galaksiye hükmetmektedir. Küçük bir grup isyancı, İmparatorluk'un en kuvvetli silahının, Ölüm Yıldızı savaş istasyonunun gizli planlarını ele geçirmeye çalışmaktadır.

İmparator'un en güvendiği hizmetkarı Darth Vader, planları ve isyancıların gizli merkezini bulmak zorundadır. Asilerin lideri Prenses Leia esir alınmıştır ve gönderdiği yardım mesajı sade bir çiftçi olan Luke Skywalker tarafından farkedilir. Kaderini izleyen Luke, prensesi kurtarmak ve asilere yardım etmek için harekete geçer. Hem de Obi-Van Kenobi, Han Solo, sadık Chewbacca ve R2-D2 ve C-3PO droidleri gibi unutulmaz müttefiklerle.

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) - IMDb

Tür : Aksiyon / Fantastik / Bilim Kurgu / Macera
Gösterim Tarihi :1980 Ocak , Türkiye
Yönetmen : Irvin Kershner
Senaryo : Leigh Brackett , Lawrance Kasdan
Yapım : 1980 , ABD
Süre : 124 Dakika

Oyuncular :

Harrison Ford, Mark Hamill , Carrie Fisher , Billy Dee Williams , Anthony Daniels

Konu :

Yeni Bir Umut'un sonundaki Yavin Savaşı'ndan 3 yıl sonra, İsyan Güçleri'nin üç kahramanı Luke Skywalker, Han Solo ve Prenses Leia Organa Darth Vader ve İmparatorluk güçleri tarafından aranmaktadır. Sonunda İmparatorluk Donanması Galaksinin bir ucundaki Hoth buzul gezegeninde üst kuran asi ittifakının yerini tespit eder. Darth Vader komutasındaki İmparatorluk ordusu asileri ablukaya alır. Asiler ciddi kayıplarla Buzul gezegeninden kaçmayı başarırlar fakat Millenium Falcon gemisindeki Han ve Leia İmparatorluk tarafından galaksi boyunca takip edilir. Bu arada Luke, Vader ve İmparatorun Klon ordusunu da kullanarak başlattığı meşhur Jedi katliamından kurtulan ve esrarengiz Dagobah gezegeninde yaşayan en bilge Jedi ustası Yoda'dan Güç hakkında çok şey öğrenir. Bu öğrendikleri Luke'un kaderi ile olan yüzleşmesinde ve Darth Vader ile karşılaşmasında ona kılavuzluk edecektir.Fakat Luke eğitimini yarıda keser çünkü Leia ile Han'ın tehlikede olduğunu hissetmiştir.Güç ile bütünleşmiş Obi-wan ve Yoda'nın ısrarlarına rağmen Luke, Han ve Leia'nın Vader tarafından kıstırıldığı, Han'ın eski arkadaşı Lando'nun yönetimi altındaki 'bulut şehri'ne gider. Fakat Vader Luke'u beklemektedir. Düello yaparlar.Luke,aslında güçlü olmasına rağmen eğitimi tam olmadığı için yenilgiyi tadacaktır.
Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü

Star Wars Episode VI : Return Of The Jedi ( 1983)


Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983) - IMDb

Tür : Aksiyon / Fantastik / Bilim Kurgu / Macera
Gösterim Tarihi :1983 Ocak , Türkiye
Yönetmen : Richard Marguand
Senaryo : George Lucas , Lawrance Kasdan
Yapım : 1983 , ABD
Süre : 134 Dakika

Oyuncular :

Harrison Ford, Mark Hamill , Carrie Fisher , Billy Dee Williams , Anthony Daniels

Konu :

Darth Vader ve İmparatorluk, yepyeni ve durdurulamaz bir Ölüm Yıldızı yapmaktadır. Bu arada Han Solo, ödül avcısı Bobba Fett tarafından yakalanmış ve Jabba The Hutt'a teslim edilmiştir. Luke, R2-D2 ve C3-PO'yu onu kurtarmaları için gönderir. Bu arada ödül avcısı kılığına giren Prenses Lea ve Chewbacca da Han Solo'yu kurtarmayı denerler.

Son savaş, Endor gezegeninin ayında gerçekleşecektir. İmparatorluğun karanlık güçlerine karşı isyancıların yanında bu kez gezegenin sahipleri Ewoklar da taraf olacaktır.
Kod:
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 
hhhhhhhhhhhhhhhso+++++oshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh*laminor85*hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 
hhhhhhhhhhy+:.           `-+shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 
hhhhhhhhhhsoyyyy.        `osohhhhhhhhy+++++++++++++ooyyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyyyyhhhhhhhhhhhh 
hhhhhy:-hhhhhhhh.        .hhhhhhhhhhh:                 `-:ohhhhhhhhhhhhs`      :yhhhhhhhhh 
hhhhs. -hhhhhhhs`        -hhhhhhy-+hy                      `/yhhhhhhhhhh-       .yhhhhhhhh 
hhho`  yhhhhhhh+         /hhhhhhy  +y       -+++++:.         .yhhhhhhhh:         -hhhhhhhh 
hhs    yhhhhhhh-         shhhhhh+   .       ohhhhhhhy:        :hhhhhhy:          `shhhhhhh 
hh-   :hhhhhhhy..........hhhhhhh-          .yhhhhhhhhh/        yhhhhy.    -       +hhhhhhh 
hy`   +hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.          .hhhhhhhhhhy        yhhhs`    /h`      .hhhhhhh 
ho    ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhho           :hhhhhhhhhhy       `yhho     /hh+       ohhhhhh 
hs`  -hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh+           shhhhhhhhhh/       -++/`    .ooo/`      .hhhhhh 
hh.  -hhhhhhhs`        .hhhhhhh:           yhhhhhhhhh+`                             /hhhhh 
hho  shhhhhhh+         .hhhhhhy`          -hhhhhhhhs:                                +hhhh 
hhh/`yhhhhhhh:         :hhhhhhy           :ooooo+:.        `+:      .::::::/o/       `ohhh 
hhhhhhhhhhhhy`         shhhhhh+  ``                      `/y+      /hhhhhhhhhh:        ohh 
hhhhhhhhhhhhy          yhhhhhh- -y-                  `-/shh-     `+hhhhhhhhhhhh:      ./hh 
hhhhhhhhhs+o-          ++++++o/shho+++++++++++++++osyhhhhhh+++++shhhhhhhhhhhhhhhs++++shhhh 
hhhhhhhhhho:.             .:oyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 
hhhhhhhhhhhhhhso+/:::/+oyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 
ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ» 
²³                               Ayrıntılı Medya Bilgileri                              ³± 
²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³²³³± 
Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.720p.BluRay.DTS-ES.DUAL.x264-HiDt(HDA).mkv
Format            : Matroska at 7 204 Kbps
Length            : 6.85 GiB for 2s 16dk 11s 8ms

Video #0          : AVC at 5 248 Kbps
Aspect            : 1280 x 546 (2.344) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 448 Kbps
Infos             : 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : tr

Audio #1          : DTS at 1 510 Kbps
Infos             : 7 kanal / 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : en

-------------------

Star.Wars.Episode.2.Attack.of.the.Clones.2002.BluRay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt(HDA).mkv
Format            : Matroska at 6 901 Kbps
Length            : 6.87 GiB for 2s 22dk 27s 866ms

Video #0          : AVC at 4 945 Kbps
Aspect            : 1280 x 546 (2.344) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 448 Kbps
Infos             : 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : tr

Audio #1          : DTS at 1 510 Kbps
Infos             : 7 kanal / 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : en


-------------------

Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.2005.BluRay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt(HDA).mkv
Format            : Matroska at 8 441 Kbps
Length            : 8.26 GiB for 2s 20dk 5s 849ms

Video #0          : AVC at 6 486 Kbps
Aspect            : 1280 x 546 (2.344) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 448 Kbps
Infos             : 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : tr

Audio #1          : DTS at 1 510 Kbps
Infos             : 7 kanal / 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : en

-------------------

Star.Wars.Episode.4.A.New.Hope.1977.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.mkv
Format            : Matroska at 7 944 Kbps
Length            : 6.92 GiB for 2s 4dk 44s 736ms

Video #0          : AVC at 5 794 Kbps
Aspect            : 1280 x 546 (2.344) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 640 Kbps
Infos             : 6 kanal, 48.0 KHz ( DWA )
Language          : tr

Audio #1          : DTS at 1 510 Kbps
Infos             : 7 kanal / 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : en

-------------------

Star.Wars.Episode.5.The.Empire.Strikes.Back.1980.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.mkv
Format            : Matroska at 6 638 Kbps
Length            : 5.91 GiB for 2s 7dk 21s 568ms

Video #0          : AVC at 5 228 Kbps
Aspect            : 1280 x 546 (2.344) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 640 Kbps
Infos             : 6 kanal, 48.0 KHz ( DWA )
Language          : tr

Audio #1          : DTS at 755 Kbps
Infos             : 7 kanal / 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : en


-------------------

Star.Wars.Episode.6.Return.of.the.Jedi.1983.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.mkv
Format            : Matroska at 7 449 Kbps
Length            : 7.01 GiB for 2s 14dk 47s 392ms

Video #0          : AVC at 5 298 Kbps
Aspect            : 1280 x 546 (2.344) at 23.976 fps

Audio #0          : AC-3 at 640 Kbps
Infos             : 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : tr

Audio #1          : DTS at 1 510 Kbps
Infos             : 7 kanal / 6 kanal, 48.0 KHz
Language          : en


-------------------

ÉÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.720p.B luRay.DTS-ES.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv download for free on file share letitbit.net
Скачать файл Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.720p.B luRay.DTS-ES.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net
#############
Star.Wars.Episode.2.Attack.of.the.Clones.2002.BluR ay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv download for free on file share letitbit.net
Скачать файл Star.Wars.Episode.2.Attack.of.the.Clones.2002.BluR ay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net
#############
Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.2005.BluRa y.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv download for free on file share letitbit.net
Скачать файл Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.2005.BluRa y.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net
#############
Star.Wars.Episode.4.A.New.Hope.1977.BluRay.720p.DU AL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv download for free on file share letitbit.net
Скачать файл Star.Wars.Episode.4.A.New.Hope.1977.BluRay.720p.DU AL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net
#############
Star.Wars.Episode.5.The.Empire.Strikes.Back.1980.B luRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv download for free on file share letitbit.net
Скачать файл Star.Wars.Episode.5.The.Empire.Strikes.Back.1980.B luRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net
#############
Star.Wars.Episode.6.Return.of.the.Jedi.1983.BluRay .720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv download for free on file share letitbit.net
Скачать файл Star.Wars.Episode.6.Return.of.the.Jedi.1983.BluRay .720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv. Скачать бесплатно и без регистрации с TurboBit.net

Kod:
http://u29571.letitbit.net/download/91394.9268788b955fd7ca77521008da24/Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.720p.BluRay.DTS-ES.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
http://turbobit.net/26corhviyc60/Star.Wars.Episode.I.The.Phantom.Menace.1999.720p.BluRay.DTS-ES.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
#############
http://u29571.letitbit.net/download/74365.7267acb6ed3867dff849f141ba8b/Star.Wars.Episode.2.Attack.of.the.Clones.2002.BluRay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
http://turbobit.net/xxeb9zsyib3f/Star.Wars.Episode.2.Attack.of.the.Clones.2002.BluRay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
#############
http://u29571.letitbit.net/download/32916.30a3b7feea2d523e3d8a76ee5298/Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.2005.BluRay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
http://turbobit.net/s07v9u6pe8a0/Star.Wars.Episode.3.Revenge.of.the.Sith.2005.BluRay.720p.DTS.DUAL.x264-HiDt.HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
#############
http://u29571.letitbit.net/download/39307.30dd01e804b8681b09494f305122/Star.Wars.Episode.4.A.New.Hope.1977.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
http://turbobit.net/p4th7k3fqzjd/Star.Wars.Episode.4.A.New.Hope.1977.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
#############
http://u29571.letitbit.net/download/71293.72ab5ea312c86499a400b9cf07f0/Star.Wars.Episode.5.The.Empire.Strikes.Back.1980.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
http://turbobit.net/25uetiylbil6/Star.Wars.Episode.5.The.Empire.Strikes.Back.1980.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
#############
http://u29571.letitbit.net/download/62172.6ee20f1a5015e12bc1fb1991f8d1/Star.Wars.Episode.6.Return.of.the.Jedi.1983.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html
http://turbobit.net/dhwts2ljqn4d/Star.Wars.Episode.6.Return.of.the.Jedi.1983.BluRay.720p.DUAL.x264.CHD-HDA.www.DerinPort.in.KILICilbey.mkv.html

Görüntüler