Uzay Yolu - Star Trek | 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 | 1979 - 2016 | m1080p BluRay x264 | BoxSet | Türkçe Dublaj Tek link indir izle


Adı: Uzay Yolu - Star Trek: The Motion Picture
IMDb Puanı: 6.4/10
Yönetmen: Robert Wise
Yazarlar: Gene Roddenberry, Harold Livingston, Alan Dean Foster,
Ülke: ABD,
Tür: Macera, Gizem, Bilim Kurgu,
Süre: 132
Oyuncular: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, George Takei,


IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0079945

Özet:



Uzay Yolu - Star Trek: The Motion Picture 1979

https://www.imdb.com/title/tt0079945/

Amiral olan James Kirk, eski gemisi Atılgan'la yeni bir göreve çağrılır. Uzayda işgal için hazırlanan ve kötülük planları yapan bir istila gemisini etkisiz hale getireceklerdir.

Karşılarındaki inanılmaz güçlere sahip yaşam formları Mr. Spock'ın dahi zekasına durgunluk verecek güçtedir. Gerilim sadece uzayda değil, aynı zamanda geminin yeni komutakı Kirk'ü kabullenmekte güçlük çeken eski kaptan Williard Decker'in Atılgan'da bulunmasında da kendini belli eder. Sonunda gemi yenilmez düşman tarafından ele geçirilir ve dümenci Ilia rehin düşer. Geri döndüğünde Kaptan Kirk'e mesajı ulaştırır: Devasa gemi, yaratıcısıyla buluşmak istemektedir yoksa Dünya gezegeni yok edilecektir.

Uzay Yolu II: Han'ın Gazabı - Star Trek: The Wrath of Khan 1982

https://www.imdb.com/title/tt0084726/

Genetik olarak bir superman gibi geliştirilmiş olan Khan megalomanyak ve tehlikeli bir suçlu olduğundan yıllar önce ıssız Ceti Alpha 5 gezegenine sürülmüştür. Oğlunun ölümü ve kendi bahtsız kaderinden ötürü Kaptan Kirk'ü suçlamakta ve intikam hisleriyle yanıp tutuşmaktadır.

Komutan Chekov yanlışlıkla Khan'ın olduğu yere ışınlanınca, bu tehlikeli düşman sonunda aradığı fırsatı bulur. Kurbanlarının beynini kontrol etmeye yarayan parazimsi bir yaratığı kullanan Khan Yıldızgemisi Reliant'ı ele geçirmeyi başarır. Gemiyi ve bir araştırma projesinden yağmaladığı ekipmanı kullanarak Kirk'ü yoketmeyi planlamaktadır. 'Genesis Effect' isimli projenin asıl amacı sıfırdan bir gezegende canlı yaşamını başlatmaktır. Ancak ekipmanın yeni dünyalar yaratmaya vakıf olan kudreti, aynı zamanda varolanları yoketmeye de imkan tanımaktadır.

Kirk ve ekibi bir kez daha tüm güçleri ve cesaretleriyle arkadaşlarını kurtarmak ve Khan'ı sonsuza dek susturmak zorundadırlar.

Uzay Macerası III : Spock'ı Ararken - Star Trek III: The Search for Spock 1984

https://www.imdb.com/title/tt0088170/

Amiral Kirk ve ekibi amansız düşman Khan'ı sonunda yoketmeyi başarmıştır ama bu uğurda Mr Spock hayatını feda etmiş ve Doktor McCoy çaresiz bir hastalığa yakalanmıştır.

Yıldızgemisi Atılgan, Spock'ın cesedini almak üzere son bir kez Genesis gezegenine doğru yola çıkar. Ancak gözüpek mürettebatı bu kez hiç ummadıkları bir mücadele beklemektedir.

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk - Star Trek IV: The Voyage Home 1986

https://www.imdb.com/title/tt0092007/

Sürgünde olan Kirk ve tayfası, Genesis gezegeninde yaşananlarla ilgili olarak yargılanmak için dünyaya dönmeye karar verirler. Ele geçirdikleri Klingon uzay gemisi ile güneş sistemine girdiklerinde dünyaya yaklaşmamalarını söyleyen bir uyarıyla karşılaşırlar.

Dünyaya yönelmiş olan silindirik bir cisim küresel enerji sistemini bozan ve okyanusların buharlaşmasına neden olan hava olaylarını tetikleyen bir sinyal yollamaktadır. Yolladığı mesaja cevap alamadığı her an sinyalini güçlendirmekte ve dünyayı felaketin eşiğine sürüklemektedir. Spock, sinyalin çok önceleri türleri tükenen kambur balinaların şarkıları gibi olduğunu farkeder. Bunun üzerine, dünyayı yıkımdan kurtarmak için 1986 yılının San Fransisco'suna gelerek geleceğe götürmek için bir balina bulmaya karar verirler.

Uzay Yolu V: Son Sınır - Star Trek V: The Final Frontier 1989

http://www.imdb.com/title/tt0098382/

Uzay Yolu V: Son Sınır - Star Trek V: The Final Frontier

Amiral Kirk ve Kaptan Spock acil bir görev için Atılgan'a çağrılırlar. Sybok isimli bir Vulkanlı isyan başlatmış, elçilerden bazılarını rehin almıştır. Onu etkisiz hale getirmek isteyen Kirk ve Spock, Sybok'un esirleri olurlar. Atılgan Sybok'un elindedir.

İsyancının asıl amacı yaşamın sırrına sahip olmaktır. Bunun için yaşamın kaynağının olduğu söylenen Shaka-Ri gezegenine ulaşmaya çalışmaktadır.

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke - Star Trek VI: The Undiscovered Country 1991

https://www.imdb.com/title/tt0102975/

Federasyon ile Klingonlular arasındaki "Soğuk Savaş", dağılmakta olan imparatorluğun liderinin barış çağrısı ile son bulmaya başlar. Amiral Kirk ve ekibi, Klingon hükümdarına barış görüşmeleri sırasında eşlik etmek üzere acil olarak göreve çağrılır.

Kahramanlarımız kendilerini siyasi bir suikastin içine çekilmiş bulurlar ve Kirk ile McCoy cinayeti işlemiş görünmektedirler. Klingonlular tarafından yargılanıp buzlarla kaplı bir sürgün gezegenine gönderilen ikili hemen kaçış planlarına başlar. Bütün bunlar olurken, Spock ve ekibin geri kalanı da gerçek suçluyu aramaktadırlar. Ve hiç kuşkusuz, galaksiler arası barışın geleceği bu çabalara bağlıdır.

Uzay Yolu VII: Yeni Nesil - Star Trek: Generations 1984

https://www.imdb.com/title/tt0111280/

Uzay Yolu serisinin yedinci filmi olmakla beraber ikinci TV dizisi olan Uzay Yolu: Yeni Nesil'in (Star Trek: Next Generation) ilk sinema filmidir.

23. yüzyılın sonlarında Yıldız Gemisi Atılgan'ın yeni nesil bir versiyonu üretilir. Bu yolculuğa Kaptan Kirk başta olmak üzere Scotty ve Pavel Chekov onur konuğu olarak katılır. Ancak seyahat bir felakete dönüşür; kaynağı bilinmeyen gizemli bir enerji iki ulaşım gemisini kendine doğru çekmektedir ve Atılgan bu gemileri kurtarmak zorundadır. Kaptan Kirk bunlardan bir tanesini kurtarmayı başarır, ama bu onun hayatına mal olur.

Olayın üzerinden yetmiş sekiz sene geçmiştir. Artık Atılgan'ın başında Kaptan Jean-Luc Picard vardır. Picard komutaya geçtiğinde onu zorlu bir görev beklemektedir. Soren adındaki çılgın bir bilim adamı yıldız sistemini ele geçirme planları yapmaktadır. Picard'a bu zorlu düşmanı alt etmede yalnızca bir kişi yardım edebilir; ama o da yetmiş sekiz sene önce ölen Kaptan Kirk'ten başkası değildir.

Uzay Yolu VIII: İlk Temas - Star Trek: First Contact 1996

https://www.imdb.com/title/tt0117731/

Bilim kurgu tarzının klasiklerinden sayılan serinin bu yeni sinema uyarlamasında, Kaptan Jean-Luc Picard komutasındaki yeni nesil Atılgan, yarı insan yarı robot bir ırk olan Borglarla savaşmaktadır. Borg gemilerinin br çoğunu alt etmeyi başaran Atılgan zafere ulaşmak üzeredir. Tam bu sırada bazı Borg mensupları Picard'ın elinden kaçmayı başarır ve dünyanın uzaylı Vulkanlılarla ilk bağlantıya geçtiği tarih olan 2063'e geri dönerler.

Borg'luların 21. yüzyıla dönmesinin amacı barış sürecini bozmak ve Üçüncü Dünya Savaşı'nı çıkarmaktır. Picard geçmişe dönerek dünyanın geleceğini kurtarmak zorundadır.

Uzay Yolu IX : İsyan - Star Trek: Insurrection 1998

http://www.imdb.com/title/tt0120844/

Uzay Yolu serisinin dokuzuncu sinema filmidir. (Star Trek IX: Insurrection - Uzay Yolu IX: İsyan)

Uzay gemisi Atılgan'da görevli personelden Ön Yüzbaşı Data, barışçıl Ba'ku halkını gözlemlemek üzere gittiği bir gezegende ansızın kontrol edilemeyen davranışlar sergilemeye başlar. Bunun üzerine gezegene çağırılan USS Enterprise ekibi, Data'yı normal haline geri döndürdükten sonra, yıldız filosu amirali Matthew Dougherty'nin gezegenden ayrılmalarını istemeleriyle şüpheye düşer.

Gezegenden ayrılmayan USS Enterprise ekibi, LaForge' un gözlerinin yeniden görmesi gibi bazı tuhaf gelişmelere şahit olunca bu gezegendeki özel doğaüstü durumu ve Son'a adındaki, kendi gezegenleri yokolmuş bir halkın bu gezegen üzerindeki gizli planlarını ortaya çıkarmaya başlarlar.

Uzay Yolu X : Nemesis - Star Trek: Nemesis 2002

http://www.imdb.com/title/tt0253754/

Uzay Yolu serisinin onuncu sinema filmidir. (Star Trek X: Nemesis - Uzay Yolu X: Nemesis)

Kumandan Riker ve Danışman Troi'nin düğününe katılmak üzere yola çıkan Kaptan Picard yönetimindeki Atılgan ekibi, aniden kendilerine verilen bir diplomatik görev yüzünden rotalarını Romulus gezegenine çevirirler.

Romulus, Federasyon'un en eski ve zorlu düşmanı olan Romulan'ların gezegenidir. Atılgan'ın görevi, ilk kez anlaşmaya yeşil ışık yakmış Romulan'larla Federasyon adına görüşmektir.

Fakat gezegene geldiklerinde, onları bir çok tehlikenin beklediğini ve dünyanın yokolmak üzere olduğunu görürler.

Uzay Yolu - Star Trek 2009

https://www.imdb.com/title/tt0796366/

Bugüne kadar yapılmış en gelişmiş uzay gemisi Atılgan’ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsünü anlatan “Star Trek” ile tüm zamanların en büyük macerasına hazır olun. Henüz çaylaklık günlerini yaşayan mürettebatımız, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışacaklar.

Galaksinin kaderi birbirinden çok uzaklarda doğmuş iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa’daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James Tiberius Kirk (Chris Pine) vardır. Diğer tarafta ise Vulcan gezegeninde büyümüş olan ve yarı-insan özgeçmişi nedeniyle kendi toplumunca dışlandığını hisseden, Starfleet Akademi’ye Vulcan ırkından kabul edilen ilk öğrenci olan Spock (Zachary Quinto) yer alır.

Kirk ile Spock’un kişilikleri çok farklıdır. Kim olduklarını, bu dünyaya ne verebileceklerini bulmaya çalışırken Starfleet Akademi’deki eğitimlerde birbiriyle rekabet halinde iki öğrenci olup çıkarlar. İkisinin de tarzı çok farklıdır. Birisi tutkularıyla hareket ederken diğeri mantığın sesini dinler. Sürekli muhalefet halinde meydan okurcasına davranırken birbirlerinden hoşlanmazlar. Gelmiş geçmiş en gelişmiş uzay gemisi Atılgan için seçilen çok özel mürettebat arasında ikisi de yer alacaktır.

Mürettebatın başında deneyimli Kaptan Christopher Pike (Bruce Greenwood) vardır. Diğerleri ise, uzay gemisinin tıp subayı Leonard “Bones” McCoy (Karl Urban); ileride geminin başmühendisi olacak Montgomery “Scotty” Scott (Simon Pegg); iletişim subayı Uhura (Zoe Saldana); deneyimli dümenci Sulu (John Cho) ve 17 yaşındaki dahi çocuk Chekov’dur (Anton Yelchin). Atılgan’daki ilk yolculuğa çıkarken onları sonsuza kadar bağlayacak sadakat, dostluk ve cesaret gibi kavramlar sınavdan geçecektir.

Tüm bunların ortasında Kirk ile Spock, kaçınılmaz kaderleriyle yüz yüze kalırlar. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır.

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru - Star Trek Into Darkness 2013

http://www.imdb.com/title/tt1408101/

Atılgan’ın mürettebatı eve geri çağrıldığında, kendi organizasyonları içinde durdurulamaz bir terör gücünün donanmayı ve temsil ettiği her şeyi parçaladığını, dünyamızı bir kriz içinde bıraktığını görürler. Bitirmesi gereken şahsi bir kavgası olan Kaptan Kirk, tek kişilik kitle imha silahını yakalamak için savaş alanına doğru özel bir arayış başlatır. Kahramanlarımız yaşamla ölüm arasında destansı bir santraç oyununa sürüklenirken, aşka meydan okunacak, dostluklar parçalanacak ve Kirk’ün geride bıraktığı tek ailesi olan müretebatı için fedakarlıklar yapması gerekecek.

Uzay Yolu Sonsuzluk - Star Trek Beyond 2016

http://www.imdb.com/title/tt2660888/

Yeniden başlayan serinin 3. halkası olan Star Trek 3 (Star Trek Beyond) filminin yönetmenliğini bu sefer J.J. Abrams'tan devralan isim Justin Lin. Kadronun başını Chris Pine, Zachary Quinto ve Simon Pegg, Sofia Boutella ve Idris Elba çekiyor. Sonsuzluk’ta, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.




Fragman:






Скачать файл StrTrk1.The.Motion.Picture.1979.TR.m1080p.BluRay.x 264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,86 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrk2.The.Wrath.of.Khan.1982.TR.m1080p.BluRay.x2 64-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,59 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrk3.The.Search.for.Spock.1984.TR.m1080p.BluRay .x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,48 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrk4.The.Voyage.Home.1986.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,67 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrk5.The.Final.Frontier.1989.TR.m1080p.BluRay.x 264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,53 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrk6.The.Undiscovered.Country.1991.TR.m1080p.Bl uRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,55 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkBeyond.2016.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (2,04 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkFirst.Contact.1996.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,56 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkGenerations.1994.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,67 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkInsurrection.1998.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,45 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkInto.Darkness.2013.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,86 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkNemesis.2002.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,67 Гб) | Turbobit.net
Скачать файл StrTrkThe.Future.Begins.2009.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv (1,73 Гб) | Turbobit.net


http://www.redbunker.net/sogwx2w0hnw...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/mchuza02d2l...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/k1xmp4e0snd...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/brpjtzge1iw...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/xvzjcl6bk66...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/zg0ugbjqbj7...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/c35uu22yl9y...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/yxb1ygdmimg...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/52ub5gh2h6t...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/ikzm0l57n4r...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/l05wj8gu95k...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/a7nvsh50jtd...rimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/2vdxqr5ajcp...rimow.mkv.html


NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files
NitroFlare - Upload Files


https://openload.co/f/fCSKAB_pfWk/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/H4ELcfvudPs/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/GjksQy5GEr0/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/1h14rrx2DL4/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/Usiuj0K-9EM/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/nLsbqifhN2w/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/mjEQiFDWS5E/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/RSBBngJ8GI0/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/Gp4OHZzGPI4/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/iQT6iacqvO4/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/Eyzdg2dp4y8/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/4hg64rjYEkM/St...vrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/-vxRsNpL-xs/St...vrimow.mkv.mp4



Kod:

http://turbobit.net/9a1rhikvogth/StrTrk1.The.Motion.Picture.1979.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/rwqqjtis9vjb/StrTrk2.The.Wrath.of.Khan.1982.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/u9e2gxpho7m2/StrTrk3.The.Search.for.Spock.1984.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/91424yacv645/StrTrk4.The.Voyage.Home.1986.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/ni4kvwgzk50n/StrTrk5.The.Final.Frontier.1989.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/950qekopsav5/StrTrk6.The.Undiscovered.Country.1991.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/ku6lu1s8ale4/StrTrkBeyond.2016.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/qaak0fvdk2ti/StrTrkFirst.Contact.1996.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/6ivhs2b9ezjz/StrTrkGenerations.1994.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/r6nnxcpc1hbn/StrTrkInsurrection.1998.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/nf8wuvj8fosg/StrTrkInto.Darkness.2013.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/tjl7gbfob2ik/StrTrkNemesis.2002.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://turbobit.net/zh7znt9ehfmz/StrTrkThe.Future.Begins.2009.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html


http://www.redbunker.net/sogwx2w0hnwd/StrTrk1.The.Motion.Picture.1979.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/mchuza02d2lq/StrTrk2.The.Wrath.of.Khan.1982.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/k1xmp4e0sndj/StrTrk3.The.Search.for.Spock.1984.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/brpjtzge1iwa/StrTrk4.The.Voyage.Home.1986.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/xvzjcl6bk66x/StrTrk5.The.Final.Frontier.1989.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/zg0ugbjqbj7p/StrTrk6.The.Undiscovered.Country.1991.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/c35uu22yl9yg/StrTrkBeyond.2016.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/yxb1ygdmimgv/StrTrkFirst.Contact.1996.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/52ub5gh2h6tc/StrTrkGenerations.1994.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/ikzm0l57n4ry/StrTrkInsurrection.1998.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/l05wj8gu95k4/StrTrkInto.Darkness.2013.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/a7nvsh50jtdy/StrTrkNemesis.2002.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html
http://www.redbunker.net/2vdxqr5ajcp8/StrTrkThe.Future.Begins.2009.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.html


http://nitroflare.com/view/D813F8D9C2970EF/StrTrk1.The.Motion.Picture.1979.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/89C47881D79DCF6/StrTrk2.The.Wrath.of.Khan.1982.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/8565445A5E77D03/StrTrk3.The.Search.for.Spock.1984.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/3116769FCD6F989/StrTrk4.The.Voyage.Home.1986.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/69A28DEF51F7E61/StrTrk5.The.Final.Frontier.1989.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/D2A6810060B4B91/StrTrk6.The.Undiscovered.Country.1991.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/E030990AB38E8FE/StrTrkBeyond.2016.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/C63CF5F4006DFC0/StrTrkFirst.Contact.1996.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/C1E1DCFB6968122/StrTrkGenerations.1994.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/CDBE9ADE9897D5D/StrTrkInsurrection.1998.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/4E737DF22F70554/StrTrkInto.Darkness.2013.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/FA863473395F7F9/StrTrkNemesis.2002.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv
http://nitroflare.com/view/6107FDC9C9AE0FD/StrTrkThe.Future.Begins.2009.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv


https://openload.co/f/fCSKAB_pfWk/StrTrk1.The.Motion.Picture.1979.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/H4ELcfvudPs/StrTrk2.The.Wrath.of.Khan.1982.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/GjksQy5GEr0/StrTrk3.The.Search.for.Spock.1984.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/1h14rrx2DL4/StrTrk4.The.Voyage.Home.1986.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/Usiuj0K-9EM/StrTrk5.The.Final.Frontier.1989.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/nLsbqifhN2w/StrTrk6.The.Undiscovered.Country.1991.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/mjEQiFDWS5E/StrTrkBeyond.2016.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/RSBBngJ8GI0/StrTrkFirst.Contact.1996.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/Gp4OHZzGPI4/StrTrkGenerations.1994.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/iQT6iacqvO4/StrTrkInsurrection.1998.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/Eyzdg2dp4y8/StrTrkInto.Darkness.2013.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/4hg64rjYEkM/StrTrkNemesis.2002.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4
https://openload.co/f/-vxRsNpL-xs/StrTrkThe.Future.Begins.2009.TR.m1080p.BluRay.x264-www.derinport.in.devrimow.mkv.mp4