Die by the Blade-RUNE

Die by the Blade, zafer ile ölüm arasındaki farkın tek bir bıçak darbesinde yattığı, 1v1 silah odaklı bir dövüşçüdür. Hareket setinizi belirlemek için silahınızı ve karakter kombinasyonunuzu özgürce seçin, ardından neonlarla kaplı arka sokaklarda ve kadim ormanlarda savaşın. Silahlarınızı kuşanın ve yerel ya da çevrimiçi çok oyunculu modda arkadaşlarınızı ezin ya da çevrimiçi sıralamalı maçlarda bilinmeyen savaşçılara karşı becerilerinizi test edin. One-Hit Kills Die by the Blade , sağlık çubuğu olmayan bir oyundur; her saldırı ölüm anlamına gelebilir.


Bu gergin, ya hep ya hiç maçlarında zafer, rakibinizi okuma, savuşturma ve saldırılarından kaçınma ve hatalarından anında yararlanma yeteneğinize bağlı olacaktır. Hataya yer yoktur.
Silahınızı Seçin Gerçek bir savaşçı, kılıç üzerindeki ustalığıyla tanımlanır.
Hareket setiniz karakter seçiminizden ziyade silahınıza göre belirlenir. Güçlü iki elli nodachi için hızınızı feda edecek misiniz? Yoksa çevik katananın sağanak saldırılarıyla düşmanınızı alt mı edeceksiniz?
Çeşitli karakterler arasından favorinizi seçin veya derinlemesine karakter ve silah özelleştirme özellikleriyle onları ideal savaşçınıza dönüştürün. Her karakter ayrıca belirli oyun tarzlarına uyacak şekilde küçük istatistik değişiklikleri içerir.
Samuraipunk Die by the Blade , geleneksel Japon estetiğini siberpunk kültürüyle birleştiren bir samuraypunk dünyasında geçiyor.
Şehrin içindeki neonlarla kaplı sokaklarda veya Japon kırsalının karlı tarlalarında savaşın. Tarihsel ilham veren bir zırh giyin veya karakterinizi sibernetik bir maskeyle donatın. Her karakter ve silah, kişisel tarzınızı savaş alanında mükemmel bir şekilde ifade etmenize olanak tanıyan düzinelerce bileşen içerir.
Özellik listesi


  • Bir dizi darbeye dayanmak ve rakiplerinizi saniyeler içinde alt etmek için tek vuruÅŸta öldürme, savuÅŸturma ve kaçma mekaniklerinde ustalaşın;
  • Hareket tarzınızı ve oyun tarzınızı tanımlamak için çeÅŸitli geleneksel Japon bıçakları arasından seçim yapın;
  • Yerel ve çevrimiçi 1v1 çok oyunculu seçeneÄŸimizle arkadaÅŸlarınızla yarışın veya gücünüzü dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı test edin;
  • Alıştırma Modunda becerilerinizi geliÅŸtirin, Turnuva Modunda savaşın veya çevrimiçi Sıralamalı maçlarda nerede olduÄŸunuzu görün;
  • Oyunun arenalarında samuraypunk dünyasını keÅŸfedin: geleneksel bir Japon tapınağının zen benzeri sakinliÄŸinde savaşın ya da ÅŸehrin grafitilerle kaplı sokaklarında savaşın;
  • Kapsamlı kiÅŸiselleÅŸtirme özellikleriyle silahınızı ve savaşçınızı kendinize ait hale getirin.

Kamu finansmanı kullanılarak desteklenmektedir

Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Grindstone, Triple Hill Interactive, Toko Midori Games
Yayımcı: Grindstone

Sürüm Adı: Die.by.the.Blade-RUNE
Boyut: 11,1 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:
https://tbit.to/51oii850gqw0/rune-die.by.the.blade.iso.html
https://drop.download/ae004e5fcvts