Contraband Police v10.4.8-TENOKE

Yıl 1981 ve genç bir subay stajyeri olarak Karikatka'nın dağlık bölgesindeki bir sınır karakolunda çalışmak üzere görevlendiriliyorsunuz. Acarist Halk Cumhuriyeti'ne giriş parti tarafından sıkı bir şekilde denetleniyor ve her hareketiniz izleniyor! Müdahalelerden birinde yoldaşınızın öldürülmesiyle sınırda durum daha da kızışıyor...


Belge kontrolü
Her ziyaretçinin bir dizi geçerli belgeye sahip olması gerekir. En ufak bir farklılık bile girişin reddedilmesi anlamına gelir. Zamanla belge sayısı artacak ve hataların tespiti zorlaşacaktır.

Kaçakçılık tespiti
İstihbaratımız düzenli olarak şüpheli sürücüler hakkında bilgi sağlar. Araçlarını UV el feneri kullanarak arayın ve ardından kaçak malları çıkarmak için uygun araçları kullanın. Hiçbir kaçak mal sınırı geçmemelidir!

Çatışmalar
Bazı durumlarda ateşli silah kullanmak zorunda kalacaksınız. İstasyonunuz Oberankov'un çete saldırıları için sürekli bir hedeftir ve her dış görev, düşmanla çatışma riski taşır.

Polis kovalıyor
Çaresiz kaçakçılar kontrol bölgesinden kaçmaya çalışabilir. Onları durdurmak ve tutuklamak sizin göreviniz! Görevinizin etkinliğini artırmak için polis arabaları satın alın ve yükseltin.

Karakol yönetimi
Savunmasını artırmak ve sonraki denetimleri iyileştirmek için polis karakolunuzu yükseltin. Ancak istasyonunuzun bakımının artan maliyetini unutmayın. Başarılı denetimler, engellenen kaçakçılık ve başarılı müdahaleler para kazanmanın yollarından birkaçıdır.

Özel görevler
Acil bir duruma müdahale etmeye her zaman hazır olun. Suç bulmacalarını çözün, yoldaşlarınızı destekleyin ve Blood Fist isyancılarını engelleyin. Acaristan'ın geleceğini belirleyecek kararlar alın.



Tür: Aksiyon, Macera, Simülasyon
GeliÅŸtirici: Crazy Rocks
Yayımcı: PlayWay SA

Sürüm Adı: Contraband.Police.v10.4.8-TENOKE
Boyut: 8,9 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://tbit.to/3qwrau35za60/tenoke-contraband.police.v10.4.8.iso.html
https://drop.download/kbgbro8v4p29