Phantom Fury-TENOKE

Shelly "Bombshell" Harrison, birinci şahıs aksiyon ve yol filmi macerasının bu son derece etkileşimli karışımına geri döndü. ABD çevresinde adrenalin dolu bir yolculuğa çıkın. İnsanlığı kurtarmaya çalışırken hain askerlerle ve aşağılık mutantlarla savaşmak için muazzam bir silah ve beceri cephaneliği kullanın.
Jadus Heskel'e karşı verdiği mücadeleden yıllar sonra geçen Shelly "Bombshell" Harrison, eski bir meslektaşının emriyle komadan yeni bir biyonik kolla çıkarılan yeni bir dünyada uyanır. Oldukça tehlikeli bir eser olan efsanevi Demon Core'u ele geçirmekle görevlendirilen Shelly, insanlığın geleceğini kurtarmak için kendi geçmişinin üstesinden gelmeye çalışırken ABD çevresinde yoğun bir yolculuğa çıkıyor.


Ana Özellikler

  • Abartılı aksiyon ve yol filminin yoÄŸun bir karışımı - Albuquerque'deki köhne otellerde savaşın, Los Alamos'taki terk edilmiÅŸ tesisleri keÅŸfedin, Chicago sokaklarının güvenliÄŸini saÄŸlayın ve çok daha fazlasını yapın!
  • Son derece etkileÅŸimli bir dünya - Ä°nanılmaz miktarda etkileÅŸim, ortamlara hayat verir. Tamamen kullanılabilir bilgisayarlar, helikopter uçuÅŸları, oynanabilir atari makineleri bekleyebileceÄŸiniz ÅŸeylerin yalnızca birkaç örneÄŸidir.
  • Çok çeÅŸitli silahlar - 20'den fazla benzersiz silah emrinizde! Bowling Bombaları gibi hayranların favorilerine zırh delici pompalı tüfekler ve elektrikli köpük atış cihazları gibi yepyeni ekipmanlar da katılıyor. Kilidi açılabilir silah yükseltmeleri ve tamamen yeni ateÅŸ iÅŸlevlerine sahip modlar, herhangi bir dövüşü istediÄŸiniz ÅŸekilde yenmek için gereken kontrolü size saÄŸlayacak!
  • Kilidi açılabilen çok çeÅŸitli beceriler ve yükseltmeler - Yol boyunca sizi bekleyen pek çok zorluÄŸun üstesinden gelmenin tek yolu silahlar deÄŸildir. Biyonik kolunuzu ve kıyafetinizi yumruk saldırısı veya elektrik kalkanı gibi güçlü yeni yeteneklerle yükseltin.
  • Korkunç sayıda düşman - Her biri kendi özel becerilerine sahip olan vahÅŸi cyborglarla, tehditkar askerlerle ve iÄŸrenç mutasyonlarla karşılaşın. Heyecan verici boss savaÅŸlarında becerilerinizin sınırlarını zorlayın.

Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı
GeliÅŸtirici: Slipgate Ironworksâ„¢
Yayımcı: 3D Realms

Sürüm Adı: Phantom.Fury-TENOKE
Boyut: 6,8 GB
Bağlantılar: STEAM |


 





Kod:
https://tbit.to/aijbfbew3d9h/tenoke-phantom.fury.iso.html
https://drop.download/0pw90rbqjybc