Scars Above v1.0.0.134246-DINOByTES


Scars Above, keşfedilecek gizemli bir uzaylı dünyasında geçen, zorlukların üstesinden gelmenin ödüllendirici hissini ilgi çekici ve karmaşık bir hikayeyle birleştiren zorlu bir bilim kurgu üçüncü şahıs aksiyon macera nişancı oyunudur.
Bazı şeylerin keşfedilmesi gerekmiyordu…


Devasa ve esrarengiz bir uzaylı yapısı Dünya'nın yörüngesinde belirir ve tüm dünyayı şaşkına çevirir; insanlık buna 'Metahedron' adını veriyor. Bilim adamları ve mühendislerden oluşan Bilinçli Temas Değerlendirme ve Yanıt ekibi (SCAR) araştırma için gönderilir.
İşler planlandığı gibi gitmez ve Metahedron, ekibi uzayda gizemli bir güneş dışı gezegene sürükler. Garip, düşmanca bir ortamda sersemlemiş bir şekilde tek başına uyanan bir SCAR üyesi olan Dr. Kate Ward rolünü oynuyor. Hayatta kalmaya kararlı olarak mürettebatınızı bulmaya ve olup bitenlerin ardındaki gizemi çözmeye koyuluyorsunuz.


TÃœM ZORLUKLARA KARÅžI HAYATTA KALIN

Kate bir astronot ve bir bilim insanıdır - asker değil - ama becerikli ve hayatta kalmak için her şeyi yapmaya kararlıdır.
Menzilli silahların, cihazların, sarf malzemelerinin ve yakın dövüş saldırılarının bir kombinasyonunu kullanın. Koşarken, atlatırken, zayıf noktalardan yararlanırken ve düşmanlarınızı yenmek için etkili taktikler keşfederken dayanıklılığı yönetmeniz gerekir.
Zorlukları aşmak ve normalde geçilemez engelleri aşmak için farklı temel saldırıları birleştirin .
Bu dış gezegendeki sayısız tehdide karşı size yardımcı olacak farklı öğeler ve aletler üretin.
GÄ°ZEMLÄ° BÄ°R DIÅž GEZEGENÄ° KEÅžFEDÄ°N
Bilim kurgu klasiklerinden ilham alınarak özenle hazırlanmış bir maceraya kendinizi kaptırın.
Sayısız tehditle, muhteşem manzaralarla ve bir şekilde ortadan kaybolmuş eski ama gelişmiş bir medeniyetin ipuçlarını veren kalıntılarla dolu yabancı bir dünyayı keşfedin.
Bataklıklar, dondurucu çorak alanlar, yer altı mağaraları ve uzaylı tesisleri gibi farklı biyomlarda yolculuk yapın; bunların hepsinin kendine özgü zorlukları, düşmanları, sırları ve çevresel tehlikeleri var.

BİR ARAŞTIRMA YOLCULUĞUNA ÇIKIN
Kate özünde bir bilim insanıdır ve bu bilimsel uzmanlığı, eserleri, malzemeleri ve yaratıkları tarayarak onların özellikleri, özellikleri ve zayıf yönleri hakkında bilgi edinmek için çevrenizden bilgi elde etmek için kullanacaksınız.
Çevrenizi keşfettikçe analizler yapacak ve yeni aletler, silahlar oluşturmanıza ve Ksenobiyoloji ve Mühendislik ağaçlarında yeteneklerin kilidini açmanıza olanak sağlayacak bilgiler kazanacaksınız.

HEYECAN VERİCİ PATRON DÖVÜŞLERİ
Çeşitli strateji ve taktiklere sahip korkunç düşman tasarımları, karşılaşmaları taze tutacak ve sizi onları yenmenin yaratıcı yollarını bulmaya zorlayacak.

Deneyimin Üstündeki Yaralar:

  • Türün klasiklerinden ilham alan heyecan verici bir bilim kurgu macerasına kendinizi kaptırın
  • Ortaya çıkarılacak pek çok gizemin olduÄŸu esrarengiz ve karmaşık bir uzaylı dünyasını keÅŸfedin
  • Temel saldırılar, cihazlar ve öğelerin bir kombinasyonunu kullanarak taktiksel olarak savaşın, çevreyi ve düşmanın zayıf noktalarını kullanın
  • Kayalarla kaplı devasa canavarlardan karanlıkta gizlenen kabus gibi yaratıklara kadar heyecan verici ve zorlu düşmanlarla ve bosslarla mücadele edin
  • Bilgi edinin ve yeni beceriler edinin
  • Zayıf yönlerini ve davranışlarını öğrenmek için düşmanları tarayın
  • AraÅŸtırma yapmak ve bilgileri tahmin etmek için bilimsel becerilerinizi kullanın

Yetişkinlere Uygun İçerik AçıklamasıGeliştiriciler içeriği şu şekilde tanımlamaktadır:
Şiddet, Mutasyona uğramış insan vücutlarının tasvirleri, Ölü ve sakatlanmış uzaylıların tasvirleri.

Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: Mad Head Games
Yayımcı: Prime Matter

Sürüm Adı: Scars_Above_v1.0.0.134246-DINOByTES
Boyut: 15,6 GB
Bağlantılar: STEAM |


 




Kod:

https://tbit.to/ssxv4ai85nt2/din-scarsabove100134246.iso.html
https://drop.download/jdr4ochlhp1a