Samurai Warriors 5-CODEX

Bu başlık ile 2004 yılında yayınlanan “SAMURAI WARRIORS” serisinin ilk başlığında anlatılan tarihsel dönem yenilenmiştir.
İlk “SAMURAY SAVAŞÇILARI”ndan bu yana büyük ölçüde gelişen görseller, ek subaylar ve gelişmiş eylemlerle, savaşan devletlerde daha da derin bir drama tasvir ediliyor.
Ayrıca, Nobunaga Oda ve Mitsuhide Akechi'nin hayatlarına odaklanarak, Ōnin Savaşı'nın sonundan Honnōji'deki Olaya kadar uzanan savaşan devletler dönemini daha yoğun ve cesur bir şekilde tasvir etmek için başlık yeni bir dönemin başlangıcıdır. Geleneksel “SAMURAY SAVAŞÇILARI”ndan hikayelerin ve karakterlerin yenilendiği seri.



Tasarımları yenilenen subayların yanı sıra yeni subaylarla birlikte, “Büyük Aptal” olarak bilinen genç Nobunaga Oda ve “En Büyük Aptal” olarak adlandırılan daimyō Yoshimoto Imagawa gibi toplam 27 Samuray Savaşçısı savaşa katılıyor. Archer in all of Kaido”, bu başlığın ayarına uyan yeni tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Ayrıca, Mitsuhide Akechi'nin bir hizmetlisi olan Toshimitsu Saitō ve Kōga ninja Mitsuki gibi yeni subaylar savaşa katılır. Toplam 27 Samuray Savaşçısı, dramatik bir savaşan devletler dönemi yaratmak için kaderlerini birbirine karıştırıyor. WARRIORS eylemleri her zamankinden daha heyecan verici ve göz kamaştırıcı
Bu başlıkta oyuncular, WARRIORS serisinin ünlü "düşmanları uçurma heyecanını" bir kez daha yaşayabilirler. Ve bu başlıkla eklenen yeni aksiyonlar ve Japon havası veren yeni tasvirler ile WARRIORS aksiyonları daha da çarpıcı hale geldi.



Tür: Aksiyon
Geliştirici: KOEI TECMO GAMES CO., LTD.
Yayımcı: KOEI TECMO GAMES CO., LTD.

Yayın Adı: Samurai.Warriors.5-CODEX
Boyut: 13.6 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/6CFF6F48B825631/codex-samurai.warriors.5.iso
https://drop.download/2x6gmdau9zw0/codex-samurai.warriors.5.iso
https://turb.cc/8otc8ak5kmk6/codex-samurai.warriors.5.iso.html
https://rg.to/file/9f9a59f0392c25e4d276a9b28fdf827c/codex-samurai.warriors.5.iso.html