Pacify The Woods-PLAZA

Bekleyiş sona erdi, Pacify Woods güncellemesi yayında.Yeni haritanın ve orada yaşayan cadının keyfini çıkarın! Son güncellemeden bu yana 11 yeni başarım, 3 yeni lider tablosu ve birçok hata düzeltmesi var.Yeni güncellemeyi oynamak için ana menüde görev olarak “Woods”u seçin.Umarım yeni güncelleme ile eğlenirsiniz. En kısa zamanda izleyeceğim, okuyacağım ve gördüğüm hataları düzelteceğim. Aşağıda bu görevle ilgili küçük bir arka plan var. Herkese teşekkürler, iyi eğlenceler!


Kasabanın dışında, ormanın ortasında eski bir malikane var. Mülkün garip bir tarihi var. Geçmişin cadılarının dinlenme yeridir. Saha görevlisinin kendisi Agnes Rose adında bir cadı olduğu söyleniyor. Birkaç yüz yıl önce cadı olmaktan hüküm giydiğine, ancak öldürülemeyeceğine dair bir söylenti var. Ve hala malikanede cadıların mezarlarını gözetlediği söyleniyor.
Geçen yüzyılda bölgede birkaç çocuk kayboldu ve kasaba halkı, Agnes Rose'un bununla bir ilgisi olduğundan emin. Malikaneye giren hiç kimse geri dönmedi. Bu nedenle, PAH Inc., malikaneye gitmenizi istiyor. Söylentinin doğru olup olmadığını görmekle çok ilgileniyoruz. Lütfen araştırın ve herhangi bir paranormal aktivite kanıtını test için merkeze geri getirin.


Tür: Aksiyon, Macera, Basit Eğlence, Bağımsız Yapımcı, Strateji
Geliştirici: Shawn Hitchcock
Yayımcı: Hitchcock Games

Sürüm Adı: Pacify.The.Woods-PLAZA
Boyut: 4.1 GB
Bağlantılar: STEAM



Kod:
https://nitro.download/view/6CFAE389D360E6A/plaza-pacify.the.woods.iso
https://turb.cc/zhif33rdteqr/plaza-pacify.the.woods.iso.html
https://rg.to/file/bcaada0443fb3454936facc7b89389cc/plaza-pacify.the.woods.iso.html
https://dropapk.to/9f1vf3z7ylgs/plaza-pacify.the.woods.iso