Metal Hellsinger-Razor1911

Kısmen insan, kısmen iblis ve intikam takıntısı. Bilinmeyen ol ve Cehennemin en şiddetli bölgelerinde savaşın. Kendinizi The Red Judge ile destansı bir hesaplaşmaya hazırlamak için iblis ordularını ve liderlerini yok edin.


Metal: Hellsinger, ritmi yakalama yeteneğinizin oyun deneyiminizi geliştireceği bir ritim FPS'sidir. Ritimle ne kadar uyumlu olursanız, müzik o kadar yoğun olur ve siz de o kadar çok yıkıma neden olursunuz.
Kafatası kaplı bir bıçak veya çok çeşitli öldürücü silahlarla iblis ordularını alt edin. Her silahın Murder of Crows veya The Big Goodbye gibi kendi nihai yeteneği vardır.
Ödüllü aktör Troy Baker tarafından anlatılan destansı bir hikayeyi oynayın. Aşamalarda daha güçlü olmak ve skor tablolarında bir adım öne geçmek için özel zorlukların kilidini açın ve Eziyet diyarlarını fethedin.
Yaygın olarak Cehennem olarak bilinmesine rağmen, Infernal Planes gerçekte hepsi kendi yollarıyla korkunç ve şeytani olan bin Cehennemin birleşimidir. The Red Judge'ı tahttan indirmek için Voke'un buzlu dünyasından Stygia'nın çıldırtıcı dünyasına kadar en zorlu köşelerde savaşmalısınız.
Metal: Hellsinger, The Outsiders'da deneyimli bir FPS ekibi tarafından yaratılmıştır ve Payday 2'de Oyun Direktörü ve Battlefield 3 ile Battlefield: Bad Company 2'de Baş Tasarımcı olan David Goldfarb'ın tutku projesidir.
Her parça, Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Randy Blythe (Lamb of God), Alissa White-Gluz gibi metal ikonların vokalleriyle oyun için özel olarak yaratılmıştır. (Arch Enemy) ve Tatiana Shmailyuk (Jinjer).
DMCA ve Telif Hakkı Bilgileri:
Oyun için özel olarak yazıldığı, üretildiği ve icra edildiği için şarkıların tamamı bize aittir. İçerik oluşturucular için, ihtarların olmayacağından emin olmak için elimizden gelen her şeyi yaptık.



Tür: Aksiyon, Macera
GeliÅŸtirici: The Outsiders
Yayımcı: Funcom

Yayın Adı: Metal_Hellsinger-Razor1911
Boyut: 7.8 GB
Bağlantılar: STEAM |




Kod:
https://nitroflare.com/view/185545C13FD18DE/rzr-metalhellsinger.iso
https://drop.download/ie4pe6vcnm1i/rzr-metalhellsinger.iso
https://turb.pw/0gecwn91fanm/rzr-metalhellsinger.iso.html