King Arthur Knights Tale The Chained God-FLT

Siz, korkunç hikayelerin eski kara şövalyesi Kral Arthur'un düşmanı Sir Mordred'siniz. Kral Arthur'u öldürdün ama son nefesiyle seni yere serdi. İkiniz de öldünüz - ve yine de ikiniz de yaşıyorsunuz.
Mistik Avalon adasının hükümdarı Gölün Hanımı, sizi gerçek bir kabusa son vermek için geri getirdi. Şövalye görevine gitmeni istiyor. Başladığın işi bitirmeni istiyor. Kral Arthur'u öldür - ya da ölmekte olan gemisini Avalon'a götürdükten sonra her ne olduysa..
Bir Rol Yapma Taktik Oyunu Sıra tabanlı taktik oyunlar ile geleneksel, karakter merkezli RPG'ler arasında benzersiz bir melezi deneyimleyin! Arthur mitolojisinin bu karanlık fantezi versiyonu sizi tehlikeli savaş alanında bir kahraman ekibini yönetmeye davet ederken aynı zamanda ahlaki seçimler, kahraman yönetimi ve Camelot'un yeniden inşası ile uğraşıyor.
Krallığın karanlık kaderi Aşağılık canavarların ve büyülü yaratıkların kalelerde ve ormanlarda pusuya yattığı bir kabuslar diyarını keşfedin. Arthur ve Mordred arasındaki savaş ölüm getirdi, ikisi de birbirinin eline düştü ve şimdi sonuçlar ortaya çıkıyor. Avalon'da dirilen Arthur, şimdi ölümsüz bir deli kraldır, acısı bu büyülü yeri yavaş yavaş Britannia'nın bir kabus versiyonuna dönüştürür. Sen Mordred'sin, Arthur'u bulmak için hayata geri döndün ve sonunda bu lanetli durumu sona erdirmek için onu öldürdün.
Yuvarlak Masa yeniden doğuyor Şövalyelerinizi toplayın ve onları derin, taktik savaşlar içeren görevlere gönderin! Altı sınıftan (Defender, Champion, Marksman, Vanguard, Arcanist, Sage) birini seçerek bir kahraman takımı kurun. Onları seviyelendirin, benzersiz beceri puanları kazanın, görevlerden yağmalanan en iyi eşyaları donatın. Ama dikkat et! Kahramanlar ölebilir ve yaralarının, lanetlerinin, hastalıklarının tedavisi zaman alır. Görevler arasında, Camelot'un kurtarma için doğru tesislere sahip olduğundan emin olun ve farklı görevler için farklı kahramanlar hazırlayın.
Sadakat meselesi Kahramanlar sizin ana kaynaklarınızdır - ama sadece rakamlar değil! Kendi farklı kişilikleri, hedefleri, rekabetleri (hatta benzersiz özellikleri, becerileri ve bağ faydaları) vardır. Kararlarınızı yakından takip edecekler! Anlaşmazlıkları çözün, iyilik yapın, birlikte çalışabilecek kahramanları seçin, onları rahat oldukları görevlere gönderin. Dikkatli olun, çünkü sadakatleri birçok faktöre bağlıdır. Hatta ayrılıp size karşı dönebilirler!
Bir hükümdarın yapılması Bir kral olarak, eylemleriniz ve ahlaki seçimlerinizle şekillenen bir kişiliğe de sahipsiniz. Ahlak Tablosu, Hıristiyanlık ve Eski İnanç arasındaki, Tiranlık ve Doğruluk arasındaki durumunuzu temsil edecektir. Seçimleriniz bu çizelgedeki değerleri etkileyerek hem oynanışı hem de anlatıyı etkiler.
Kararların ağırlığıKnight's Tale, rahat hikaye anlatımından Avalon'un şimdiye kadar gördüğü en zorlu savaşlara kadar dört farklı zorluk modu sunuyor. Daha fazla zorluk arayanlar Roguelite Modu'nu da deneyebilir. Burada, her küçük karar önemlidir - yalnızca ahlaki seçimler değil, aynı zamanda sıra tabanlı savaşta alınan eylemler de. Kampanya, roguelite bir bükülme ile ortaya çıkıyor: yeniden yükleme yok, sadece pişmanlıklar! Sonuçlarla uğraşmanın heyecanı eğlencenin yarısıdır, ancak kararlarınız da hikayeyi etkiler. Her oyun, beklenmedik şekillerde dallara ayrılarak farklı şekilde ortaya çıkabilir.
Son yalnızca başlangıçtırSefer boyunca oynayın (bir kez veya birden fazla yol görün) ve bundan sonra, yalnızca en cesurlara ayrılmış oyun sonunun kilidini açarsınız. Efsanevi patron dövüşleri, rastgele görevler, daha fazla ganimet ve sonunda Fomorianların canavar tanrı kralı Balor'un kovulmasına yol açan karakter ilerlemesi ile haritada zorlu yeni zorluklar ortaya çıkıyor.
Yayınlandığında, King Arthur: Knight's Tale İngilizce seslendirme, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Çince, Macarca metin yerelleştirmesi ile sunulacak. Daha sonra başka diller ekleyebiliriz.
Tür: RYO, Strateji
GeliÅŸtirici: NeocoreGames
Yayımcı: NeocoreGames

Yayın Adı: King Arthur Knights Tale The Chained God-FLT
Boyut: 34.8 GB
Bağlantılar: STEAM |



Kod:
https://nitro.download/view/6BF154F623712D1/flt-king_arthur_knights_tale_the_chained_god.iso
https://drop.download/9obn5dvsnwv5/flt-king_arthur_knights_tale_the_chained_god.iso
https://turb.pw/8kevc3js5ly3/flt-king_arthur_knights_tale_the_chained_god.iso.html